Translate

четвъртък, 22 декември 2011 г.

85 000 души отглеждаха собствени кафе-плантации в online играта NESCAFÉ® 3in1 Coffee Land



Играта на NESCAFÉ® 3in1 Coffee Land, проведена на интернет адрес www.nescafe.bg приключи. В нея се включиха над 85 000 участници, които създадоха кафе-плантации в интернет а над 7000 от тях спечелиха неочаквано добри награди.
Щастливците, спечелили големите награди – екскурзия до избрана от тях дестинация, на която всеки може да заведе и двама приятели, са Даниел Минчев, Дафина Александрова и Силвия Янчева. Всеки от ваучерите за екскурзията до избрана дестинация е на стойност 3 600 лв.
Другите очаквано добри награди включват iPhone 4 /10 бр./, iPad 2 /10 бр./ и iPod Nano /10 бр./.
За всичките 33-ма късметлии, спечелили големите награди, имаше и още една изненада - наградите им бяха бъдат връчени от Skiller и Сантра на специално организирано събитие в Нестле България, от изпълнителния директор на Нестле България Збиниев Валкиевич и Янис Драмис, бизнес мениджър „Напитки“ в Нестле България.
„Играта приключи, но емоцията между марката, между нас и вас – нашите потребители и победители от играта, не е приключила“, каза г-н Збигнев Валкиевич и поздрави печелившите от играта.
С промоционалната активност NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND почитателите на „горещото нещо без, което сутрин е тежко” имаха възможността да отглеждат собствена реколта кафе във виртуална плантация и да си приготви чаша зареждащо NESCAFÉ® 3in1, да научават интересни факти за любимата кафе напитка и едновременно с това да проверят късмета си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар