Translate

събота, 14 януари 2012 г.

Позата на спане при мъжа

показва във връзката си той дали търси съпруга или майка-закрилница и предпочита ли да властва в двойката.
Психолозите смятат, че по корем спи чувствителният мъж, които иска да се уедини в свой интимент свят. Ако партньорът ви е от този тип отвреме навреме отпускайте "юздите" и не му налагайте прекомерна обвързаност.
Завитият през глава мъж, обикновено прави това и в реалния живот - "заравя си главата в пясъка", се изключва от реалния живот и се опитва да се пренесе в друг свят. Такъв мъж е изключително раним, но и голям егоист, който в труден за вас момент, може да покаже, че нищо не ги интересува. Ако любимия ви е от този тип трябва да се подхожда с него винаги деликатно, ако това не е по силите ви, то по-добре късайте незабавно.
В ембрионална поза спи чувствителния и податлив на внушения мъж, който има желание някой като майка да се грижи непрекъснато за него.Учените съветват, че към този тип мъже трябва да се ориентират жени, които имат силно развит майчински инстинкт и обичат да се грижат за безпомощни създания, но които са сигурни, че ще могат сами да се оправят в живота. 
Обърнат на една страна спи мъжът, който определено умее да се приспособява лесно към обстоятелствата и да се справя с трудностите. Той обикновено мисли прагматично и взима правилните решения и макар, че често е лишен от въображение и трудно показва и изказва чувствата си, е грижовен към човека до себе си.
Спящият по гръб мъж е уверен в себе си.Умее да планира живота си и трезво различава постижимите от празните мечти. Той винаги си поставя изпълними цели, защото знае какво точно иска да постигне и обикновено го прави. Подобен мъж в секса е може би лишен от много въображение, но пък едва ли ще ви разочарова в леглото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар