Translate

четвъртък, 26 януари 2012 г.

Който и да бях посочил, щеше да стане президент

Юлияна Плевнелиева разкри, че думите на премиера „Който и да бях посочил, щеше да стане президент”, са я обидили безкрайно и са уронили престижа на мъжа й.
Борисов постави под съмнение интелигентността на обществото с тази реплика, заяви тя и допълни, че да си президент в България не е някакъв успех. Именно думите на „индивидът Борисов” са омаловажили тази институция.
Президентшата повтори изказването на Росен Плевнелиев, че в президентството няма служба „първа дама”. Освен това, народът не е гласувал за нея, че да е длъжна да се съобразява с общественото мнение. Според нея ситуацията в държавата е цирк и категорично заяви, че не желае да участва в този фарс, в който е намесен мъжът й и има пълното право да остане в сянка.
----
Интервюто бе публикувано на сайта Бъзикилийкс, което прави достоверността му нищожна. Интернет изданието публикува само статии, плод на художествена измислица, но  от измислените отговори на „президентшата” можем да си извадим много изводи, които отговарят на истината.
-----

Първата дама съветва : да изхвърлим премиера Бойко Борисов много далеч и други хора да се оправят с него. Юлияна Плевнелиева не само, че не крие неприязънта си към Бойко Борисов и ГЕРБ, но и държи всички да научат позицията й. Бизнес дамата редовно публикува жлъчни коментари по адрес на управляващите или прави препратки към подобни материали в профила си в „Туитър”.
„Трябва ни бойкомет, не бойкометър! Да го запратим през девет планини в десета и завалийките, да се оправят”, пише Плевнелиева през 2010 г. След местните избори миналата година, Юлияна публикува „стотици бездомни кучета, лаещи радостно… празнуват победата на Фандъкова”.
Отсъствието на Първата дама на церемонията по встъпването в длъжност на съпруга й Росен Плевнелиев, провокира множество коментари в публичното пространство.
Юлияна Плевнелиева не е от жените, които ще ходят по коктейли или пък да дава захаросани интервюта, в които надълго и нашироко да разказва за съвместния си живот с президента, разкриват приятели на Първата дама. Още преди Росен Плевнелиев да влезе в политиката, съпругата му никога не го придружавала по приеми. За Юлияна най- важното е да се развива сама и да отглежда трите си деца, разказват близки на семейството.
Плевнелиева твърдо отказа семейството й да напусне дома си в затворения комплекс „Резиденшъл Парк София” и да се премести в „Бояна” . Бизнес дамата не желае политическата кариера на съпруга й да влияе и да променя живота на децата им.
Съпругата на президента не обича медийното внимание. Плевнелиева е изключително прагматична. Мъжът й не веднъж е казвал в свои интервюта, че тя е най- големият му критик и винаги го приземява. Първата дама е затрупана от покани за участия в телевизионни предавания, но категорично отказва всякакви изяви по медиите.
Юлияна Плевнелиева никога не е била съгласна с включването на мъжа си в политиката. Тя пое всички бизнес дела на семейството, но въпреки това успешно съчетава всичките си задължения. Първата дама дори намери време да върти още една фирма. Неин съдружник е бившият й колега от „Икономедия” Камен Станев.

Назем от razkritia.com и skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар