Translate

петък, 6 януари 2012 г.

Logitech® Cube е повече от мишка, той е революция


С уникален дизайн, който променя представите за това какво може да представлява една мишка, Logitech Cube предлага всичко, което искате и без усилия се превръща в презентатор, когато се нуждаете от такъв. 
Когато се използва като мишка, Logitech Cube скролва, когато прокарате пръста си по основния панел, благодарение на софтуера Logitech Flow Scroll, който осигурява плавно скролиране, подобно на това в любимия ви смартфон с тъч скрийн.
„Със своя плавен дизайн Logitech Cube мигновено хваща окото,“ каза Тод Уокър, бренд мениджър в Logitech. „Но нещата не приключват с отличителния дизайн. Cube притежава точният набор от възможности, независимо дали работите по време на международен полет или правите важна презентация – всичко това в красив и компактен пакет.“
За да използвате Logitech Cube като презентатор, всичко, от което се нуждаете, е да я повдигнете във въздуха и след няколко мига мишката влиза в режим за презентиране. Кликването на върха на мишката премества към следващия кадър, а ако имате нужда да се върнете бързо назад, просто обърнете мишката обратно в ръка и кликнете отново. 
Тази подходяща за всеки джоб мишка пътува с вас с лекота, така че когато се придвижвате от бюрото към конферентната зала или местите компютъра си от хола в кухнята, лесно можете да носите мишката със себе си, където и да отивате. 
Logitech Cube идва с миниатюрен Logitech Unifying приемник, който предлага Logitech Advanced 2.4 GHz свързване и достатъчно малък размер, за да стои включен в компютъра, когато се движите. Той ви осигурява надеждността на кабелна връзка заедно с удобството на безжичната
комуникация и възможността да свържете до шест съвместими устройства. Добавете клавиатура или цифров пад, или дори друга мишка, без бъркотията с няколко USB приемника. 
Logitech Cube се очаква да бъде наличен в Европа в началото на месец януари 2012 г. Продуктът ще се предлага само онлайн на www.logitech.com на цена от €69.99. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар