Translate

понеделник, 13 февруари 2012 г.

Да докажем, че целувката е здраве!

Първото българско проучване на целувката ще се проведе в Деня на влюбените в София


Целта на събитието е да покаже, че целувката е ЗДРАВЕ и колко вълнуваща и „пулсираща” може да бъде тя при влюбените двойки.
Според учените целувката не само е наслада за сърдечните емоции, тя носи и здраве на сърцето.Честите и продължителни целувки влияят благотворно на сърдечната дейност и намаляват риска от инфаркт на миокарда. Целувките възпрепятстват образуването на стресовите хормони – едни от най-честите виновници за високото кръвно налягане. Целувките значително ускоряват пулса, което от своя страна подобрява кръвообращението, спомага изгарянето на голям брой калории, повишава жизнения тонус, а и имунитета. Затова учените препоръчват целувките за профилактика на депресията и  сърдечно-съдови заболявания. 
Затова всички влюбени двойки са поканени да се включат и да покажат как целувката влияе на здравето ни. Проучването ще се проведе в най-подходящия ден за целувки - Деня на влюбените, 14 –ти февруари,  от 11:30 ч. до 12:30 ч. в Софарма Бизнес Тауърс в София.
 В Деня на влюбените ще се мери пулсът на влюбените двойки преди и след целувка. Това ще позволи да се види реално колко и как се ускорява пулса на целуващите се, как влияе промяната на сърдечното им състояние, колко страст и емоция има в целувките на българските влюбени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар