Translate

вторник, 21 февруари 2012 г.

Стартира фотоконкурсът „Обичаш ли сърцето си?“


Фотоконкурсът на тема „Обичаш ли сърцето си?“ се организира от Асоциация Сърце и Байер.
Медиен партньор на инициативата е Инвестор.БГ, а официална платформа на конкурса е сайтът www.snimka.bg.
Най-харесваните фотографии ще бъдат изложени от 1-ви до 15-ти април на открита изложба в градинка „Кристал“ в София, а авторът на снимката с най-много гласове ще получи фотоапарат Канон G12. А 5 участника, събрали най-голям вот, ще бъдат наградени с дигитални фото рамки.
Инициативата е част от предстоящия „Месец на сърцето“, който тази година ще бъде през април. Тя цели да покаже в „кадър” рискови фактори-причини за сърдечносъдовите заболявания и да онагледи различните примери, които са част от ежедневието ни и които са вредни за здравето на нашето сърце, както и примери на здравословен начин на живот.
В конкурса могат да участват авторски фотографии на всеки, които желае да покаже навиците, с които ежедневно предпазваме или застрашаваме сърцето си.
Сред негативните практики, разпространени навсякъде около нас, са тютюнопушенето, стресът и консумацията на вредни храни, прекомерната употреба на алкохол, застоялия начин на живот и др.
Добрите примери са редовното практикуване на различни видове спорт, профилактиката, здравословното хранене и позитивното мислене. Тези практики трябва да станат още по-широко разпространени, а споделянето им има ключово значение в този процес.
Конкурсът е отворен за участие от 20-ти февруари до 20-ти март 2012 г. Участието е максимално улеснено и става само с регистрация на сайта www.snimka.bg. Също там, в реално време, всеки може да даде своя глас за избора на победителите.

Повече за условията за участие можете да научите на http://www.snimka.bg/contest/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар