Translate

понеделник, 13 февруари 2012 г.

Сутрешното предаване "Денят отблизо с Мария" по БНТ организира здравно мини-реалити

От 10 февруари сутрешното предаване „Денят отблизо с Мария” стартира своята най-нова инициатива Моят лекар и зелената линейка”, целяща  да се повиши здравната информираност на хората и най-вече да им се осигури пряк контакт с водещи специалисти от всички области на медицината. 
 Под формата на здравно риалити, ще се проследяват прегледи, реакции на хората, коментарите им, притесненията и причините за здравните им проблеми, като по този начин се цели също така зрителите да могат да обогатят познанията си по дадената здравна тема.
Зелената линейка заедно с лекари от различни специалности, здравни консултанти, пациентски организации, лаборанти и специалисти от различни здравни сфери ще посещава населени места, училища, офиси, търговски центрове и др. Пътуващият екип ще осъществява на място напълно безплатни здравни консултации. Прегледите ще се правят с най-нова и модерна апаратура от специалисти, участвали в "Денят отблизо"
Пътят на линейката ще бъде представян пред зрителите всяка седмица от понеделник до четвъртък. Водещ на "Моят лекар и зелената линейка" ще бъде Нина Янакиева.  
Всяка седмица "Моят лекар и зелената линейка" ще разглежда един здравен проблем с един вид специалист, но с различни диагностични тестове и апаратура. Форматът ще се излъчва от понеделник до четвъртък в предаването „Денят отблизо с Мария”, като всеки четвъртък в студиото ще гостува лекарят, участвал в изданията през седмицата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар