Translate

сряда, 28 март 2012 г.

Платинено отличие за Мусала Софт за иновативно мобилно решение за застрахователи


Мусала Софт получи най-високото отличие - Platinum - от международните награди за технологични иновации „European Seal of e-Excellence 2012“. Юбилейната 10-та церемония по връчването на наградите се проведе в рамките на международното изложение CEBIT 2012г. в Хановер, на което Мусала Софт е традиционен изложител.
Престижните награди се връчват на компании, развиващи се в сферата на ИКТ и дигиталните медии, с високи постижения и иновативни маркетинг практики. Финалистите в наградите тази година бяха над 40 компании от общо 18 страни. Мусала Софт спечели най-високото отличие с иновационната система -  Insurance Sales Force Mobility. Тя променя изцяло облика на застрахователния пазар и предлага високотехнологични подходи за продажби и обслужване на крайните клиенти. Цялостното решение улеснява работата на брокерите и  повишава ефективността на работния процес - то покрива всички нужди както на стационарни, така и на мобилни работни места за продажба и издаване на застрахователни полици Гражданска отговорност.
„Технологичните промени са не само императив, наложен от взискателния потребител, те са резултат и от мисията на Мусала Софт да предоставя качествени и иновативни услуги. Мусала Софт е носител на награда „European Seal of e-Excellence“ за втори път – през 2011 тя беше за мобилно приложение с образователна насоченост към най-малките. Продължаваме в посока разширяване на портфолиото на компанията и създаване на продукти с висока добавена стойност“ – сподели Делян Лилов, Изпълнителен директор на Мусала Софт.
„European Seal of e-Excellence 2012“ е поредната награда за продукти и решения изградени от Мусала Софт в застрахователния сектор. Системата за издаване на електронни полици на Гаранционен фонд, разработена от Мусала Софт е един от водещите световни примери за "smarter commerce" ("по-интелигентен бизнес") на IBM, финалист в ИТ Проект на годината 2011 на Computerworld, получи наградата на БАИТ в категория "Бизнес иновативност 2011" и международната "Diskobolos" 2011 за успешно технологично решение, което променя облика на бизнеса и има високо-стойностен икономически ефект.
Повече информация за наградения продукт и реализацията му на българския пазар: http://calin.musala.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар