Translate

вторник, 3 април 2012 г.

Световна седмица на хомеопатията 2012 г. се провежда от 29 март до 06 април

От 03.04. т. г. стартираха лекциите на тема „Репродуктивно здраве – как да създадем и отгледаме здрави и щастливи деца?” в София (от 12 ч. в Синема Сити, Mall of Sofia), които поетапно ще продължат в Пловдив ( 04.04.2012 от 16 ч. в хотел „Санкт Петербург”, зала Конферентна), Бургас (04.04.2012 от 15.30 ч. в Младежки културен център, зала Изложбена) и Варна (05.04.2012 от 16 ч. в Двореца на културата и спорта, зала Палас )преси Велико Търново, до края на инициативата.
В рамките на седмицата д-р Мария Папазова, д-р Димитър Янев и д-р Георги Хаджиев, лекари – хомеопати ще представят възможностите на хомеопатичното лечение за неспециалисти и интересуващи се от тематиката хора. Акцентът ще бъде поставен върху трудности при забременяване, намалени оплодителни способности при мъжете, нарушения в цикъла при жените, проблемно протичаща бременност и раждане с риск.
У нас за четвърта поредна година се провежда Световна седмица на хомеопатията, а страната ни като част от проекта на 45 държави я отбелязва тази година под мотото „Седмица на осъзнаване възможностите на хомеопатията”. По време на нея освен безплатни лекции се организират и безплатни прегледи.
Всички желаещи двойки, имащи репродуктивни проблеми ще могат да се консултират безплатно с лекари хомеопати. Информация за прегледите може да се намери на адрес www.homeopathybulgaria.org.

Няма коментари:

Публикуване на коментар