Translate

понеделник, 23 април 2012 г.

Два продукта на Logitech спечелиха международна награда за дизайн “Red Dot“


Logitech® CubeиLogitech® Wireless Solar Keyboard K750са отличени за изключителен дизайн в тазгодишното издание на наградите "Red Dot".
Повече от 1800 производители от цял свят изпратиха над 4500 продукта до журито на наградите за тазгодишното им издания, като Logitech стана победител за пореден път. От 2006 г. досега Logitech има общо 11 награди за дизайн “Red Dot”, присъждани за изключително качество на дизайна на няколко продуктови линии.
Тазгодишните победители от гамата на Logitech впечатляват със своя дизайн и иновативност. Logitech Cube помага за предефиниране на компютърната мишка с форма, която пасва в дланта, но е и достатъчно малка, за да се побере в джоб на палто. Когато се използва като мишка, Logitech Cube скролира, когато плъзнете пръста си по основния панел. Повдигнете Logitech Cube във въздуха и една секунда по-късно тя вече е в режим презентация.
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 е известна със своя минимален екологичен отпечатък. Посредством използването на вградени соларни панели, клавиатурата се зарежда от всякаква светлина – навън или в сгради – правейки нуждата от смяна на батерии спомен от миналото. Със своя заоблен и удобен дизайн тя притежава форма, функция и иновативност, ценени от журито на наградите.
Огромна чест е, че два наши продукта печелят тази престижна награда,” каза Стефана Здравкова, търговски представител на Logitech за България. “Отделяме много време за проектиране и тестване на всеки продукт, за да сме сигурни, че доставяме изключително качество на дизайна и иновации на нашите клиенти. Наградите “Red Dot” потвърждават тези усилия и сме много развълнувани от това признание.“, добави тя.
Официалната презентация на наградите “Red Dot” ще се състои на 2-ри юли, 2012 г. в AaltoTheater в Есен, Германия. Печелившите продукти ще участват и в специална изложба в музея на наградите „Red Dot” в същия град в периода 2-ри юли 2012 г. – 30-ти юни 2013 г.
------
Наградите „Red Dot”
Наградите, чиято история започва от 50-те години на миналия век, се връчват в три дисциплини: 'red dot award: продуктов дизайн,' 'red dot award: комуникационен дизайн' and 'red dot award: концепция на дизайн'.Само през 2011 г. са регистрирани над 14000 заявки за участие от 70 страни. Знакът 'red dot award' е международно признат за един от най-ценните печати за качество на дизайна. За допълнителна информация, моля посететеwww.red-dot.de/press.
------
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса NasdaqGlobalSelect Market (LOGI).

Няма коментари:

Публикуване на коментар