Translate

петък, 20 април 2012 г.

Режисьорите на NESCAFE 3in1 са--Милена Воденичарова и Иван Иванов

В истинско снимачно студио Nescafé® 3in1, най-обичаната марка кафе, обяви имената на двамата победители в кампанията, целяща да открие нови и талантливи млади режисьори

На специална церемония екипът на компанията представи Иван Иванов и Милена Воденичарова, които успяха да докажат своя професионализъм, като се пребориха с конкуренция от 5000 участника и седнаха на своите режисьорски столове.
Двамата ще видят имената си в новата реклама на топлата напитка, която ще стартира в телевизионния ефир.
Александър Кадиев, водещ събитието, успя за кратко да се изяви и като режисьор на специалната платформа на NESCAFÉ® 3in1, която остава отворена за всички желаещи да се развиват в тази насока. Той сподели, че добре комбинираните кадри, музика и текст са само началото в изграждането на всяка една гениална идея. 
Първият финалист Милена Воденичарова е на 39 години от Габрово и е завършила „Финанси и банково дело“. Клипът и „Червената чашчица“ успя да впечатли не само журито на кампанията с креативност и оригинални идеи, но и присъстващите журналисти и гости на събитието.
Вторият победител Иван Иванов е от Русе. А мотото на неговия първи опит в режисурата бе - „Бъди нестандартен“.
Горд съм, че представлявам напитката, превърнала се в нарицателно за предпочитано кафе! Радвам се, че толкова много млади хора се включиха в надпреварата зарежисьорския стол. Всички те ни дават стимул постоянно да развиваме бранда NESCAFÉ® 3in1 и да търсим иновативни начини за комуникация с нашите клиенти във всяка една точка на България. Главната цел на NESCAFÉ® 3in1 и през 2012 г. е да продължи традицията си да вдъхновява и стимулира креативното развитие най-вече на младите хора. Любимата марка кафе на цяло едно поколение не спира да предлага разнообразни активности, които провокират творческо мислене и артистичност у всеки един човек без значение от неговата възраст!“, заяви Янис Драмис, бизнес мениджър „Напитки“ в Нестле България.
В продължение на два месеца повече от 5000 фенове направиха своя дебют в режисурата. Най-много са участниците във възрастовата група 20-30 години, но сред тях има и 14 над 60 години. Зад всички тях стои екипът от професионални оператори - Емил Христов, Орлин Руевски, Антон Бакарски и Красимир Андонов, а музиката е създаде специално от бат Венци от Ъпсурт.
За съжаление голям брой реклами няма да бъдат излъчени по телевизията, но за радост те ще останат в Интернет пространството и могат да бъдат гледани на www.nescafe.bg, където ще са подредени в различни категории За всяка има възможност за гласуване, от страна на потребителите, за най-допадащите им. За рекламите, получили най-много гласове, ще има естествено и награди – кашон с горещото нещо, без което сутрин е тежко - NESCAFÉ® 3in1.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар