Translate

понеделник, 14 май 2012 г.

Програмата на Fine Line:„Перфектна форма само за месец“

Fine Line създаде перфектния продукт за перфектна форма през летния сезон, с който тя  може да бъде постигната само за 1 месец. 
Добре знаем, че за да може да се случи това обаче, трябва да се въздейства върху нашето тяло на всички нива – посредством храна, движение, с антицелулитни  процедури или такива за стягане на кожата. Екипът на Fine Line съвместно с експерта по физиотерапия и рехабилитация, д-р Силвия Паскалева, съчетаха тези елементи и създадоха една лесно изпълнима, приятна и бърза програма за възстановяване на жизнените сили след студените месеци.
 1.      Какво представлява?
  •  Хранителен режим
Дипломиран лекар-диетолог и специалист по хранене от екипа на фирмата изготвя индивидулен хранителен режим, който е съобразен с индивидуалните специфични особености като физика, хранителни навици, вкусове, евентуални медицински проблеми и др. Ще  бъде направен преглед, с който се цели: обективна преценка на метаболизма и изчисляване на необходимия  дневен калориен прием според конкретната цел и измерване на основни  показатели, описващи състоянието на организма като тегло и най-вече процент телесни мазнини, вода и мускули със сегментното им разпределение, Body Mass Index, метаболитна възраст и др.

  • Доставка на храна

Вашият индивидуален хранителен режим ще бъде изпълнен от Fine Line , коятое ще приготвя храната Ви всекидневно и ще доставя до посочения от Вас адрес по пет ястия дневно като през месеца ястията няма да се повтарят.

  • Движение – Power plate
Тази 10 минутна програмасе равнява на час и половина тренировка във фитнеса!
След този 1 месец ще започнете да усещате тялото си по съвсем различен начин – тонизирано, лекo и готово за ежедневните предизвикателства.
Уредът Power plate провокира между 30 и 50 свивания в секунда, което не може да се постигне с никой друг уред, изобретен до този момент.
Благодарение на тази интензивност, мускулите използват между 95 и 97% от капацитета си. При обикновена тренировка, натоварването е до 40%.
Само два пъти седмично по 10 минути са оптимални за разграждането на мазнините, изглаждане на кожата, увеличаване на мускулатурата, засилване на кръвоснабдяването и премахване на стреса.
Само за 10 минути, човек постига същия тренинг – ефект, както с дълга, натоварваща, традиционна тренировка от 1.30 ч. Тайната се крие в това, че всички мускулни влакна взимат участие в неволевите съкращения на мускулите, предизвикани от вибрациите на Power-Plate.
Да не забравяме, че дори самата кралица на поп-музиката Мадона се възползва от програмата Power Plate и заявява, че дължи идеалната си фигура именно на нея.

  • Антицелулитни  роцедури с IMPACT
SORISA създаде истинска алтернатива на хирургичната липосукция, уредът IMPACT. Той е най-ефективното решение в борбата с локалните мазнини. Изключително бързо и ефективно намалява обема на третираните зони, използвайки ултразвук с честота 40 KHZ и директният ефект на кавитацията върху адипоцитите. В допълнение IMPACT комбинира кавитацията с електропореза на неинвазивна мезотерапия, която увеличава антицелулитния и стягащ ефект. IMPACT е глобално решение  програми за тяло, защото само с една процедура елиминира локалните мазнини, намалява целулита и стяга кожата. Така Вие ще бъдете доволни още от първия ден, защото ще видите ефекта! Ще се учудите как след всяка процедура се наблюдават видими резултати...
Комбинацията от кавитация и електропореза осигурява процедури за тяло, ефективни не само върху локалните мазнини, но също така решава и други проблеми на тялото като целулит и отпусната кожа... IMPACT е метод, който може да бъде прилаган на различни зони от тялото – корем, бедра,  глутеуси, гръб и ръце. Процедурите могат да се провеждат през цялата година. Доказаният ефект прави терапията с IMPACT най-желаната процедура на пазара в момента, и то от представители на двата пола.

  • Хранителни добавки
2.      Колко време продължава?
Само за един месец можете да постигнете невероятни резултати. Комбинацията между хранителен режим, Power-plate и IMPACT процедури може да ви помогне да избегнете дългата борба със свалянето на килограми, оправяне на настроението или повдигане на самочувствието. Само за месец ще се почувствате отново живи, леки и красиви!
  1. Колко струва?
Тази програма на Fine Line предостява уникална възможност за вас - всяка една от посочените услуги се предлага на изключителна цена. Само сравнете!
-         Преглед при диетолог и изготвяне на индивидуален хранителене режим: редовна цена – 50 лева/ цена в програмата – 25 лева;
-         Приготвяне и доставка на храна за 1 месец: редовна цена – 904,80 лева/ цена в програмата – 725 лева;
-         Power plate за 1 месец (8 посещения): редовна цена – 120 лева / цена в програмата – 96 лева;
-         Impact процедури за 1 месец (6 броя): редовна цена – 672 лева / цена в програмата – 336 лева.
Обща сума на предлаганите услуги извън програмата – 1746,80 лева
Специална цена за Програмата – 1182 лева. В програмата на Fine Line спестявате близо 600 лева, а постигате невероятен резултат само за 1 месец!

Няма коментари:

Публикуване на коментар