Translate

петък, 4 май 2012 г.

Galleria Burgas, с неизброими възможности за пазаруване и забавления


Новият многофункционален комплекс предлага и 4D приключения

Galleria Burgas ще отвори на 15 май и още от първия ден ще предложи нови, непознати досега преживявания. 
Привлекателен и неповторим микс от български и световни марки  прави комплекса конкурентен на всеки от големите европейски молове. Прецизно подбрани, още с отварянето на търговско - развлекателния център различни стоки и услуги ще представят над 60 бранда  -  лидери в своите браншове.  Наред с вече познатите на местния пазар марки, за първи път в Бургас ще покажат своите колекции брандовете на испанския гигант Inditex - Zara, Bershka и Oysho, известната шведска компания H&M, Galleria Sсandal, Fusion, Humanic, Shoes love bags и много други. 
Собствен магазин откриват и Lee Coopеr. Тук идва производителят на луксозното испанско спално бельо Textura, водещ в сектора на домашна декорация. Супермаркети с мащабите на Carrefour и Technomarket, аптекa, книжарницa, дрогерия, включително и непознатата за бургазлии Lillу, химическо чистене Eco Fresh - Galleria Burgas е миниград, в който има всичко необходимо на съвременния човек .
Нови марки има и сред многобройните заведения за хранене и кафенета. За първи път в града стъпва Ola  - верига, специализирана в средиземноморската кухня. Посетителите на търговско-развлекателния център ще могат да усетят дори и истинския вкус на Италия и да вдъхнат ароматите на Калабрия в кафе Maurо.
Сред безспорните предимства на Galleria Burgas са неизчерпаемите възможности за развлечения. Наред с мултиплекса на Cinema City и центъра за здравословен начин на живот Pure Fitness, ново изживяване за бургазлии и гости на града ще бъде  4D киното на  Playground. Тук можете да се надпреварвате с летящи болиди, да се спуснете в дълбините на океана, шеметно да препускате със снегорини през арктическия пейзаж, да полетите над Марс или просто да се надпреварвате със земния трафик. Светът в най-модерния 4D симулатор в България е абсолютно различен. Картината е с необикновено цифрово качество, а въздействието й се допълва от звукови ефекти и реално усещане за движение, постижимо чрез високотехнологичните седалки с ускорение до 2G и до 100 движения в секунда. Допълнителни ефекти като истински вятър превръщат 4D киното в място, където филмите не само се гледат, а се изживяват.
Увеселителният център Playground е  разположен на последния етаж на Galleria Burgas и бързо ще се превърне в предпочитаното място за развлечения и разтоварване в Бургас. Боулинг, видео игри, билярд, блъскащи се колички, кафене, спортен бар, музикален клуб  - всеки посетител без значение от възрастта  ще може да се забавлява, да се почувства победител или да се отпусне в приятната атмосфера на увеселителния център. В Playground никога не е скучно, защото тук се организират интересни турнири и музикални партита. Феновете могат да гледат любимия спорт на огромни екрани из цялото заведение, докато играят или пък участват в някой от турнирите с атрактивен награден фонд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар