Translate

събота, 5 май 2012 г.

За първи път у нас GLOBUL предлага на българския пазар революционното устройство Huawei E355


Huawei E355 съчетава 3G модем и Wi-Fi рутер в един USB стик и позволява едновременно свързване към интернет на до пет устройства като поддържа скорост за пренос на данни до 21.6 Mbps.
Устройството освен към компютър може да бъде включено още и към автомобил чрез допълнителния 12-волтов USB адаптер, който GLOBUL предлага безплатно в комплекта. По този начин превозното средство също може да се превърне в Wi-Fi хотспот.
С Huawei E355 абонатите на GLOBUL имат безжичен Wi-Fi достъп до мобилния интернет на оператора едновременно от своя смартфон, таблет, игрална конзола и лаптоп в движение, а вграденият слот за micro SD карта им дава възможност да се възползват от свой личен „облак” с данни.
Huawei E355 се предлага на цени от 10 лв. с абонаментните програми за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited. При закупуване на 3G и Wi-Fi устройството частните и корпоративните клиенти на GLOBUL могат да се възползват от промоционални месечни такси за абониране към тарифите GLOBUL GoWeb Unlimited 5000 и GLOBUL GoWeb Unlimited 10 000.
Подробна информация за цените и промоционалните оферти на GLOBUL при покупка на устройството Huawei E355 е достъпна на интернет страницата на компанията www.globul.bg. .

Няма коментари:

Публикуване на коментар