Translate

понеделник, 11 юни 2012 г.

Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев бряг


Над 400  гости уважиха събитието

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев откри началото на летния сезон 2012 г. в Слънчев бряг.
Събитието бе организирано съвместно от „Слънчев бряг” АД и Съюза на собствениците в комплекса. То бе уважено от многобройни представители на държавната и местната власт, браншовици в туристическия бизнес, знакови фигури в българския обществен живот, собственици на хотели, ресторанти и обекти по морето, които се събраха на пищен купон на централната алея в курортния комплекс. В началото бе отслужен молебен за успешно и безпроблемно лято от негово високопреосвещенство сливенския митрополит Йоаникий.
Приветствия и благодарности към всички, които са помагали и помагат Слънчев бряг да се утвърди като един от най-добрите курорти в Европа, изказаха домакините- изпълнителният директор на „Слънчев бряг” АД Златко Димитров и председателят на УС на Съюза на собствениците- Елена Иванова.
„Радвам се, че толкова хора откликнаха на поканата ни заедно да отпразнуваме началото на сезона. За мен това е признак, че сме на прав път в управлението и развитието на Слънчев бряг. Вярвам, че заедно ще успеем да извоюваме мястото, което курортът заслужава на световната туристическа карта” заяви Димитров.
Областният управител Константин Гребенаров и  председателят на българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин също поднесоха своите приветствия.
Повече от три часа Тони Димитрова, група „ТЕ” , „Петте сезона” и Ники Сотиров се грижиха за доброто настроение на присъстващите. Мощни фойерверки озариха небето над Слънчев бряг и отбелязаха началото на летния сезон в най-големия ни черноморски курорт.



Няма коментари:

Публикуване на коментар