Translate

понеделник, 11 юни 2012 г.

Максим Бехар бе избран за нов, пореден мандат в Борда на Българския форум на бизнес лидерите


Максим Бехар има основен принос в изграждането на Форума като водеща организация в сферата на корпоративната социална отговорност в България и в създаването на Стандарта за бизнес етика.Той бе два последователни мандата председател на Българския форум на бизнес лидерите (2001–2007) и един мандат заместник-председател (2009–2012).
Бехар е собственик и управител на M3 Communications Group, Inc., водеща компания за връзки с обществеността, и участва в управителни съвети на други влиятелни организации, между които Атлантическият клуб в България и Българската асоциация на PR агенциите. От началото на 2012 година той управлява и офиса на американската PR корпорация Hill+Knowlton Strategies в Прага.
Генералният директор на „Хюлет-Пакард България" Ираван Хира и управителят на „TNT България" Иван Василев са новите лица в Борда на Българския форум на бизнес лидерите, а Зоя Паунова, изпълнителен директор на „Астра-Зенека България", е новият заместник-председател, по предложение на Бехар.
Българският форум на бизнес лидерите е най-голямата бизнес организация в България, насочена към поощряване на корпоративната социална отговорност. Чрез Стандарта за бизнес етика, създаден от Форума преди десет години и връчен лично на Принц Чарлз през 2003 година, близо 1500 компании от цялата страна са се ангажирали да спазват правилата на бизнес етиката като основен елемент от тяхната фирмена политика. Близо 150 компании членуват във Форума сега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар