Translate

понеделник, 11 юни 2012 г.

МОНТФИЗ и Street Dance School The Center-Двете най-големи школи в страната стискат ръце за пръв път в историята си!




Собствениците на МОНТФИЗ (Слав Бойчев) и на The Center (Георги ЕнчевGOOSH) подписаха договор за сътрудничество за пръв път в историята си.
Хип-хоп училището The Center се включва като официален партньор на третото издание на МОНТФИЗ Арт Фест 2012, Созопол, 21-29 юли!
Именити инструктори от The Center като Георги Енчев – GOOSH, Мариела Станчева – EL, Пламен Андреев – Пачо и Калина Гаева – Kay Light ще водят всеки ден хип-хоп уъркшопи в рамките на Фестивала.
С включването на The Center в МОНТФИЗ Арт Фест 2012 програмата на Фестивала вече е с 28 уъркшопа, като всеки един от тях е с по 7 занятия – по едно на ден. Това прави общо близо 200 занятия за целия Фестивал. Участниците ще могат да избират всеки ден измежду 28-те уъркшопа по актьорско майсторство, пеене, над 15 вида танци и спортни занимания, творческо писане, рисуване и фотография.
Извън това преподавателите, които през учебната 2012/2013 година приемат класове „Актьорство за драматичен театър” в НАТФИЗ, ще провеждат ежедневни кандидатстудентски консултации по време на грандиозното черноморско събитие.
Във фестивалните вечери актьорски, вокални и танцови школи ще представят пред публика свои спектакли и концерти, следвани от горещи партита – всяка вечер на три паралелни локации в Созопол.
„С новината за The Center изненадите около МОНТФИЗ Арт Фест 2012 не свършват.” – предупреди Слав Бойчев – „До началото на Фестивала има месец и половина и ние ще продължим да радваме участниците в него със следващите вълнуващи новини, свързани със събитието!”.


-------
МОНТФИЗ, частна културна организация, основана през 2001 г. от Слав Бойчев, е собственик на най-мащабната в страната верига от школи по изкуствата: актьорски школи, вокални школи, школи по рисуване, фотография, творческо писане, танцови школи (танцовият център на МОНТФИЗ в София разполага с три зали и разнообразие от танци: салса, хип-хоп, Ladies Style Hip-Hop, MTV Dance, ориенталски танци, български народни танци, съвременен танц, брейк, индийски танци, суинг, фламенко, бурлеска, класически балет, африкански танци, английски и виенски валс, акробатичен рокендрол, джаз танци; също и множество спортни занимания: зумба, тае бо, пилатес, йога, фат бърнинг, комбинирана гимнастика, етно-гимнастика, рок-аеробика, айкидо).
В школите на МОНТФИЗ, организатор на един от най-мащабните форуми на изкуствата в страната: МОНТФИЗ Арт Фест, в София, Варна и Шумен се обучават над 500 души.
Street Dance School The Center е най-голямото танцово училище, за хора на всякаква възраст, които се занимава с най-модерните течения в хип хоп музиката. Представлява мрежа от танцови зали и хореографи, обхващаща територията на цялата ни страна.
Съществуват групи за най-малките, групи за големи, разделени спрямо нивото на подготовката на хората в тях и професионални отбори. Работата на The Center надскача многократно обикновеното заучаване на хореографии. Хората, обучаващи се в залите на танцовото училище участват в ежегодни турнета със собствен спектакъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар