Translate

четвъртък, 5 юли 2012 г.

Иновативният 21.5-инчов LCD монитор 221S3UCB на Philips е уникален в своя клас


Той приема цифров сигнал и захранване само по един USB2.0 кабел, осигуряващ захранване и цифров видео сигнал. Моделът осигурява на мобилните и офис потребителите удобството на втори дисплей, който могат да използват винаги, когато се нуждаят от допълнителна екранна площ, но без да увеличават бъркотията от кабели с още един захранващ адаптер. Мобилните потребителите могат да правят презентации на клиенти или да работят с огромни таблици, които използват всеки инч от екрана. Разбира се много приятно е и гледането на филми на 21.5-инчовия full HD дисплей – без нужда от контакт към електрическата мрежа и без ограничаващата роля на кабелите, които най-често се оказват къси! Един ноутбук може да осигури захранване за два монитора, без нужда от външно захранване, но ако има нужда от дори повече екранно пространство, USB 2.0 връзката прави лесно включването на допълнителни екрани в офиса. По този начин заетите професионалисти имат един компонент по-малко, за който да се грижат, а натоварените офиси получават по-ниска сметка за ток.
Мониторът е „plug-and-play“ в най-съвършения смисъл на това понятие: няма нужда от VGA или DVI кабели (нито пък от техните неудобни „включи и завий” конектори), както и от допълнителен контакт за захранване.
За още по-ефективна работа мониторът използва специална LED подсветка с ниска консумация, благодарение на което той може да бъде захранван директно от преносим компютър. В цифрово изражение това означава скромните 8 вата консумация – около половината от консумацията на еквивалентен стандартен монитор. Като всички монитори на Philips с LED подсветка и този нов член на семейството S-line не съдържа живак, а това осигурява екологичен жизнен цикъл – от сглобяването, до предаването му за рециклиране. 
За да намали напрежението по време на дълги работни сесии, 221S3UCB предлага Philips CompactErgoBase - тази стойка не само позволява на монитора да се накланя и върти, но и предлага настройка на височината, така че потребителите да могат да разположат монитора под идеалния зрителен ъгъл.
При толкова много усилия за икономия на енергия и постигане на удобство на работното място, логично 221S3UCB осигурява и забележителни качества на картината. Бялата LED технология гарантира, че дисплеят отговаря на очакванията, като успява по-бързо да постигне пълна и равномерна яркост, и същевременно предлага отличен контрол на затъмняването плюс супер високо контрастно съотношение в съчетание с превъзходно възпроизвеждане на цветовете.
------
Технически спецификации – Philips LCD Monitor221S3UCB, LED подсветка с USB захранване
Размер на панела
21.5” (54.6 см)
Технология на подсветката
W-LED
Оптимална резолюция
1920 x 1080 @ 60 Hz
Захранване
USB 2.0
Зрителни ъгли
160º (H) / 150º (V), @ C/R > 10
Яркост
150 cd/m²
Контрастно съотношение (типично)
1,000:1
Разстояние между пикселите
0.248 x 0.248 мм
Брой изобразявани цветове
16.7 M
Входящ видео сигнал:
USB 2.0
Възможност за накланяне
-5/+20 градуса
Стандарт за защита на околната среда:
RoHS
Опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране:
100%

Мониторът Philips 221S3UCB S-Line е наличен при партньорите в дистрибуторската мрежа на препоръчителна крайна цена от 349 лв. (с ДДС). За повече информация, моля посетете: www.lcdmonitors.philips.com.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар