Translate

вторник, 18 септември 2012 г.

"Дарби" ще посрещне петата си годишнина в нов офис


На пл. "Света Неделя" 4 отваря врати новият офис на образователната институция „Дарби” и там се обединяват, под един покрив, всички нейни направления


Земята на площад "Света Неделя" 4, която днес е собственост на Светия Синод е дарена на Манастир „Св. Иван Рилски”, а по – късно, със съдействието на частни спомоществуватели на Българската православна църква е построена и самата сграда.
Благодарение на сътрудничеството между „Дарби” и Светия Синод, под един покрив ще се съберат Бизнес гимназия и професионален колеж „Евростандарт”, Езиков департамент към Дарби Колидж и Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби”.
Основни цели на образователната институция „Дарби” е да възпитава у младите хора духовност и постижения на високи академични резултати. Всеки прекрачил прага на нашия нов дом, ще има възможността да се възползва от широката палитра от услуги и професионални консултации на професионалисти с дългогодишен опит в сферата на образованието – от подготовка за кандидатстване след 7 клас, до правилния избор на университет в България или чужбина.
Английска бизнес гимназия „Евростандарт” организира курсове за подготовка за кандидатстване след 7 клас, както и подготвителни курсове за матура след 12 клас.
Освен тези услуги, всеки млад човек, решил да се развива професионално с сферата на икономиката и дизайна, може да продължи образованието си след 7 клас в Евростандарт.
С повече от 15 – годишния си опит, нашите преподаватели подготвят успешно специалисти по специалностите Банково дело, Икономика и мениджмънт, Икономическа информатика и Бизнес администрация.
През 2011г, в „Евростандарт” се откриха и две много перспективни специалности – Графичен дизайн и Компютърна графика.
Всеки, който иска да продължи обучението си и да получи професионална диплома след 12 клас, може да направи това, в Бизнес колеж „Евростандарт”, в специалностите Икономика, Дизайн и Туризъм.
Освен средното образование, едно от най – важните решения за младите хора, решили да продължат обучението си в чужбина е и езиковата компетентност. В новия дом на Дарби, можете да намерите и Езиковия департамент към Дарби Колидж –лидер в подготовката на международните сертификати по английски език IELTS (среден резултат 7.5) и TOEFL (среден резултат 114).
Освен сертификатни курсове, езиковият департамент организира и курсове за деца и възрастни, който искат да получат знания по английски, немски, френски, руски и др. езици.
Както Бизнес колеж „Евростандарт”, така и Езиков департамент „Дарби Колидж” са одобрени за доставчици по ОПРЧР, за професионални и ключови компетентности.
Едно от основните звена на Дарби, обединяващо всички останали наши дейности е Консултантска къща за образование в чужбина Дарби.
За младите хора и техните родители, решили да продължат средното си образование или да повишат езиковата си компетенция в чужбина, консултантите на Дарби са винаги насреща за професионален съвет за най – правилен избор.
Независимо дали сте решили да завършите средното си образование в България или в чужбина и дали сте се подготвили за необходимия Ви сертификат по език в България или чужбина, Дарби работи с всички млади хора, който искат най – доброто за себе си.
Консултантите за висше образование на Дарби имат дългогодишен опит в кандидатстването и подбора на университети, който са най – подходящи за всяка отделна индивидуалност.
Основните цели на образователната институция Дарби е да работи за всеки, според неговите специфични изисквания, възможности и желания. Доверете ни се, както направиха вече много млади хора и техните родители през годините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар