Translate

петък, 26 октомври 2012 г.

Електронното портмоне GLOBUL iPay - гъвкаво и сигурно управление на пари в реално време

За целта не е необходимо да разполагате с банкова сметка. 

GLOBUL iPay позволява заплащане на стоки и услуги в търговски обекти, пазаруване в интернет, теглене на пари в брой на банкомат, плащане на комунални сметки и бързо изпращане на пари от един потребител на друг.

Услугата от ново поколение е разработена в сътрудничество с Интеркарт Фaйнанс АД,първото лицензирано дружество за електронни пари, съгласно Директивата за Електронни Пари (2009/110/ЕО) и лицензирана платежна институция, съгласно Директивата за Платежните Услуги (2007/64/ЕО), което е пълноправен член на MasterCard, VISA и SWIFT,  и представлява иновативен платежен инструмент, който може да бъде използван за заплащане на стоки и услуги в търговски обекти със знака на MasterCard навсякъде по света.

За да използва услугата GLOBUL iPay, е необходимо клиентът да посети някой от обозначените магазини на GLOBUL и GERMANOS и да заяви откриване на електронно портмоне с издаване на ко-брандирана карта GLOBUL iPay MasterCard, чрез която има денонощен достъп и пълен контрол над своите средства, през мобилния си телефон - чрез специалното приложение iPay Mobile или чрез SMS, както и онлайн през своята персонална страница в сайта www.ipay.bg. Добавянето на средства в електронното портмоне GLOBUL iPay е възможно чрез внасяне на пари в брой в обозначените магазините на този мобилен оператор, както и чрез банкова дебитна или кредитна карта, регистрирана в личната страница на клиента на www.ipay.bg или в мобилното приложение iPay Mobile, като добавените средства са достъпни моментално. Изтеглянето на приложението iPay Mobile е безплатно, като за момента се предлага на потребителите на iPhone, а в скоро време ще бъдат предложена и версия за Android.
При зареждането на електронното портмоне чрез банков превод или електронно банкиране, средствата са налични до три работни дни след превода. Чрез електронното портмоне GLOBUL iPay всеки потребител може да изпрати пари на всеки - лесно и удобно от всяка точка на света, от мобилното приложение или чрез SMS, както и от персоналната си страница в www.ipay.bg. Необходимо е единствено да знае мобилния телефонен номер на получателя, a изпратените средства са достъпни веднага. Персоналната страница на потребителя на електронното портмоне GLOBUL iPay в www.ipay.bg или специалното мобилно приложение iPay Mobile предлагат информация за наличните средства, история на извършените транзакции и възможност за ограничаване на всички или отделни операции с тях, както и опция за изпращане на пари до друг потребител или заплащане на сметки за комунални услуги.
Освен лесна и удобна, GLOBUL iPay е изключително достъпна и евтина за използване услуга: активирането на електронното портмоне GLOBUL iPay е безплатно, не се заплащат никакви месечни или годишни такси за администрация и поддръжка, плащанията за стоки и услуги в търговски обекти или онлайн, както и получаването на средства също са без такси, а таксата за изпращане на пари е само 20 стотинки. Потребителят заплаща единствено еднократна промоционална такса за издаване на ко-брандираната карта GLOBUL iPay MasterCard от 3 лв.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар