Translate

четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Мусала Софт е победител в категория „Средни и големи български фирми“ в конкурса „Най-добра българска фирма“


Над 70 български компании се съревноваваха в първото издание на престижния конкурс, организиран пилотно тази година


Конкурсът „Най-добра българска фирма“ се организира от Първа инвестиционна банка (Fibank). Класацията фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат те модел за подражание.

“Тази награда е за Мусала Софт, но отличава положителната тенденция за развитие в българския ИТ сектор като цяло. Компанията доказа устойчив напредък, добри финансови резултати и константни клиентски и корпоративни политики. Развиваме бранша и доказваме пред света, че в България ИТ сектора работи на професионално и висококачествено равнище“ – сподели по време на награждаването Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.   


Мусала Софт е водеща компания в сферата на софтуерните услуги. Компанията е насочена основно с експортен бизнес, като по-голямата част от клиентите и са международни мултинационални корпорации. Сред знаковите проекти на Мусала Софт в България през последните години са Единна Информационна Система за Оценка, Управление и Контрол на Риска в т.ч. за издаване на електронни полици (ЕИСОУКР) за нуждите на Гаранционния фонд; софтуера за електронни ревизии и разследване на данъчни измами за НАП и софтуера за управление на приходите на НАП
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар