Translate

сряда, 7 ноември 2012 г.

Перфектният кафе вкус от Krups



С новата Espresso Automatic приготвянето на кафе напитки е неустоимо удоволствие всеки ден



Представете си кафе машина, красива като произведение на изкуството и същевременно съчетала в себе си най-съвременните технологии. Това е новата Espresso Automatic EA9000 от Krups! С елегантния си дизайн и функционалност тя е перфектно попълнение в интериора на всяка модерна кухня. Съчетавайки усъвършенствана технология и пълна лекота на употреба, тази висококачествена кафе машина може да донесе в дома ви истинското кафе изживяване от професионално приготвена напитка. От началото до края процесът е напълно автоматизиран за постигане на перфектната чаша кафе.
Иновативния тъчскрийн с интуитивен интерфейс позволява лесно и бързо управление на кафе машината. Благодарение на него само едно докосване ви дели от аромата на перфектното кафе. Чрез меню „Любими” всеки член на семейството може да персонализира своите най-обичани напитки. А възможностите са наистина големи – 8 души могат да програмират до 8 кафе специалитета като сами задават обема, пропорцията, гъстотата и температурата на напитките . По този начин без каквито и да било усилия ден след ден ще се наслаждавате на напитка, приготвена изцяло по ваш вкус.
Krups Barista притежава конична мелница, която гарантира смилане на кафето точно според спецификата на избраната кафе напитка непосредствено преди тя да бъде приготвена. А в случай, че желаете да използвате вече смляно кафе, Krups Espresso Automatic разполага със специален отвор, в който да поставите необходимото количество.   С резервоар за вода с вместимост 1,7 литра и възможност да приготвите едновременно 2 чаши от една и съща напитка бързо и без усилия ще поднесете на приятелите си най-неустоимото  кафе изживяване.
Благодарение на патентованата система за автоматично приготвяне на млечно базирани напитки ще може лесно да приготвите перфектно балансирано капучино и кафе-лате, без да правите компромиси: горещо, с ефекта на „трите слоя” и гъст пенест каймак. Единственото, което трябва да направите, е да сипете желаното количество мляко в чашата и да се доверите на Espresso Automatic в приготвянето на съвършената напитка. Млечната пяна се постига съвсем лесно благодарение на двустепенната подготовка също като при професионалните бариста машини.
И за да бъде целият процес по приготвяне на най-ароматните напитки перфектен, новата Krups Espresso Automatic почиства веригата на кафето и дюзата за пара напълно автоматично само с натискане на тъчскрийна. Разбира се, това може да се направи и ръчно, но защо да почиствате вие когато Krups го прави вместо вас.
С новата Krups Espresso Automatic приготвянето на капучино става с едно докосване и всичко, което трябва да направите е да му се възхитите преди да се насладите на перфектно балансирания вкус. И ще се учудите дали все пак не е приготвено специално за вас от истински кафе-специалист.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар