Translate

сряда, 19 декември 2012 г.

Федерация „Български пациентски форум” връчи Наградите „Даниела Сеизова – В името на живота” за четвърта поредна година

Тази година учредителите въведоха и две нови категории – институция кореспондираща най-добре с пациентите и борец за правата на пациентите. В тях наградените са, за институция – г-н Тотю Младенов, а за борец за права 2012 г - д-р Атанас Кацаров от Детска травматология на „Пирогов”.
В категорията лекар помогнал най-много за подобряване качеството на лечение на пациентите призът грабна проф. Емил Паскалев от Клинка по нефрология и трансплантация на „Александровска болница”.
За най-добър журналист от печатно издание беше наградена Аида Паникян от в. „Дума”. А Бойко Бонев от zdrave.net  бе отличен за най-добър журналист от онлайн издание. Радионаградата отиде при Стаматина Никова от БНР, а наградата за цялостен принос към пациентската общност  при Тодорка Костова от ТВ7. Призът за най-добър тв журналист взе Мария Чернева от БНТ .
Федерация „Български пациентски форум” връчи за първи път и специална грамота в раздел на телевизия на Татяна Жилкова – Чохаджиева за документален филм „По пътя на болката” – посветен на хората с ревматологични заболявания, както и  специална награда на Радина Велчева – за борец за права, защитаващ жените с репродуктивни проблеми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар