Translate

петък, 7 декември 2012 г.

Тайната козметична корекция на Деми Мур



Холувидската актриса се бори с целулита с VelaSmooth


Деми Мур се избави от целулита чрез нова козметична процедура, пише списание The Enquirer. Холивудска красавица провежда в домашни условия всяка седмица терапия с VelaSmooth – неинвазивна процедура, която се счита за алтернатива на липосукцията.
“Това е като пластична операция в домашни условия”, съобщава източникът на The Enquirer. “Деми е изключително въодушевена от трайните резултати, постигнати с VelaSmooth, освен това тя е щастлива, че може да прави процедури далеч от чужди погледи.
Апаратът VelaSmooth, който наподобява гигантска прахосмукачка, разбива целулита и моделира бедрата, ханша, корема и задните части. Освен това той заличава бръчките, съобщава източникът. Деми използва VelaSmooth за стягане на отпуснатата кожа на бедрата, ръцете, краката и коленете. „Деми никога не е харесвала коленете си. Това е проблемната част от тялото й“, разкрива източникът.
Слуховете твърдят, че за участието си във филма “Ангелите на Чарли 2”, майката на три деца е похарчила $380,000 за своята пълна промяна – намаляване на гръдните импланти, липосукция на корема, задни части и бедра, плюс инжекции на устните и порцеланови зъбни фасети . VelaSmooth помага на Деми да поддържа семейното си щастие със своя значително по-млад съпруг – красавецът Аштън Качър”.
“Деми знае, че е пример за подражание на по-възрастни жени, които имат по-млади от тях съпрузи, и поради това е изключително чувствителна по отношение на своя публичен имидж. Тя винаги е изглеждала много по-млада за годините си и дори като бременна тя е неотразима. Благодарение на стриктни диети и физически упражнения, нейното тяло излъчва здраве и красота. С времето Деми има нужда от малко освежаване. Ето защо тя избра VelaSmooth и можем да се обзаложим, че тя ще се подмлади с нови 10 години”, обобщава източникът.
VelaSmooth е първата нехирургична, неинвазивна апаратура , одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA), за безопасно отстраняване на целулита без използването на лекарствени средства. Технологията представлява синергична комбинация от биполярна радио-честота (RF), инфрачервена светлинна енергия , отрицателно напрежение и тъканно манипулиране.
Поддръжниците на метода твърдят, че той топи нежеланите мазнините и стяга кожата. “Това е революционен технологичен пробив в борбата с целулита – най-успешният метод познат до сега”, казва дерматологът д-р Патрик Битер Джуниър. “Процедурата отнема само 40 мин. и може да бъде проведена в лекарски кабинет. Тя е забележително ефективна”, допълва д-р Битер.

 


 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар