Translate

понеделник, 17 декември 2012 г.

„Секс образование“

От 23 декември до края на февруари FOX Life започва да излъчва италианското хитово предаване „Секс образование“.

Специално за премиерата на предаването у нас пристигна Нина Палмиери, сценарист и водещ на предаването.

Тя работи по темата вече два телевизионни сезона, а предаването „Секс образование“ е сред най-гледаните програми по италианската кабелна телевизия. Без задръжки и с чувство за хумор Нина изследва секса с помощта на специалисти, хора на изкуството, хора, за които секса е бизнес и, разбира се, със съдействието на много италианци, които просто обичат да говорят за секс. Предаването учи как да бъдем по-самоуверени, как да имаме по-приятно и пълноценно преживяване, как да стимулираме връзката си. В десетте епизода, излъчвани всяка неделя, ще видите Нина да аранжира секси гардероб, да изучава играчки за възрастни, да посещава курс по тантрически секс, да тества ефекта на афродизиаци, да взема уроци по фелацио.
Палмиери сподели, че българите и италианците много си приличат, тъй като всички мъже искат да покажат, че са добри в леглото, а всъщност още много имат да учат за своите партньорки.
Да споделят и да научат нещо за секса на среща с Нина дойдоха загадъчният Деян Донков, сексивокалистът на D2 Дидо и чаровната Мария Силвестър.
Зрителите на формата ще могат да задават въпроси на фен страницата на канала във Фейсбук, а решения на казусите им ще търси сексологът  доц. д-р Румен Бостанджиев.
Колко и какво знаем за секса ще бъде основна тема и в сайта на канала.
Партньори на кампанията са Durex, сп.Story, View Sofia, БГ Радио и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар