Translate

вторник, 11 декември 2012 г.

Fine Line и Derma Vita със специален подарък за българските дами

Програмата е предвидена за две седмици и включва индивидуален хранителен режим и едни от най-модерните и доказано ефективни процедури от естетичната дерматология



Екипът на Fine Line и партньорите им от Derma Vita предлагат като подарък на всички дами, които държат да изглеждат чудесно дори и в големите студове, специалната разкрасителна програма, наречена „Ефирна и сияйна“. Тя е предвидена за две седмици и включва индивидуален хранителен режим и едни от най-модерните и доказано ефективни процедури от естетичната дерматология.
До края на януари желаещите дами ще имат  възможността да се възползват от две разновидности на програмата, като същевременно ще може да ползват услугите на преференциялни коледни цени с близо 30% отстъпка. 

Инициаторите споделят, че основната причина да бъде предложена програмата на дамската аудитория е, че през есенно-зимния сезон атмосферните условия са по-сурови и дори при редовно третиране кожата загрубява, а апетитът значително се увеличава.
Именно това и провокира диетологът на Fine Line, д-р Стоянова и популярния експерт-дерматолог д-р Катя Паскова да разработят и уникална комбинация от иновативни методи в естетичната дерматология и подходящи диетични храни. Така само в рамките за 2 седмици дамите ще постигнат видим ефект върху фигурата и кожата си - перфектен външен вид за настъпващите празници.



Няма коментари:

Публикуване на коментар