Translate

понеделник, 17 декември 2012 г.

Hugo Boss харесаха Rachel Row




Pets Recordings, новият лейбъл на българската изпълнителка, отвори вратите на българката за световни имена от електронната сцена




Follow the Step, дебютният сингъл на Rachel Row, бе поводът световноизвестното дуо в електронната музика Catz N Dogz да включи младата изпълнителка в своя лейбъл Pets Recordings.
Двамата успешни DJ-и, чиито композиции влизат в компилациите на Ministry of Sound, чуват Follow The Step в радиопредаването на DJ Tiesto и веднага се свързват с Rachel с предложение да подпише договор с техния лейбъл.
Първият отзив за талантливата изпълнителка идва от модния гигант Hugo Boss, които споделиха оригинала на дебютния й сингъл Follow The Step за свободно сваляне на официалната си страница.
На адрес http://www.hugoboss.com/de/en/blog/follow-the-step-in-the-name-of-love/ от Hugo Boss поздравяват всички свои почитатели със сингъла на Rachel, а в коментар не пестят комплименти за „прелестната българка с мек, успокояващ глас”. Освен че са фенове на музиката й, от Hugo Boss проявиха интерес към Rachel Row и за бъдещи проекти, които засега изпълнителката ще запази в тайна.
Sven Vath включи Follow The Step в ексклузивния си лайв пърформанс в Boiler Room пред 2-милионна публика
Sven Vath включи бийт ремикса на Follow The Step в ексклузивния си лайв на 12.12.2012 г. в най-популярния сайт за стрийминг на диджейски сетове – Boiler Room. Ремиксът е създаден от българския електронен гуру KiNK, който също неотдавна впечатли с интересното си представяне в Boiler Room. Оригиналът на Follow The Step и 3-те му ремикса се разпространяват не само по дигитален път, но и на винилова плоча. Електронните версии вече звучат в ефира на световни радиостанции като Radio1 на ВВС и Ibiza Global Radio.
Скоро Rachel Row ще представи и видеото към ремикса на KiNK, отново заснето под режисурата на Петър Вълчев и Ян Петров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар