Translate

неделя, 27 януари 2013 г.

Logitech Global Graffiti Collection



Това е серия от периферни устройства за PC, които имат уникален дизайн и живи цветове. Те могат да придадат уникален изглед и усещане на иначе скучното работно пространство. За да продължи идеята за персонализация, Logitech се кооперира с водещия сайт за интериорен дизайн Fresh Design Blog, за да даде съвети и идеи за това как най-добре да преобразите дома си.
Колекцията Global Graffiti на Logitech включва мишки клавиатури и уебкамери, които дават възможност да добавите персонална нотка към работното си ежедневие. Тези аксесоари притежават много цветове и шарки, които смесват глобалните тенденции с локални течения, така че да ви предложат комбинация, която истински изразява вашия характер. Колекцията от дизайни обещава да предложи нещо за всеки вкус, независимо дали искате палитра от цветове или плетеница от елементи, които ви напомнят за семейно събиране или почивка.
От Logitech добавят: „Персонализацията се изразява в това да носите или използвате дреха или предмет, които означават нещо за вас. Затова създадохме колекцията Global Graffiti. Дизайните са оригинални и уникални, вдъхновени от културите по света. Те не само ще направят деня ви вкъщи или в офиса по-ярък, но и ще извикат мисли и спомени, които имат значение лично за вас."
Колекцията Logitech Global Graffiti предлага безграничен стил на достъпна цена в границите от €19.99 да €29.99, в зависимост от продукта. За повече информация, моля посетете www.logitech.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар