Translate

четвъртък, 28 март 2013 г.

Ненадминато усещане за кино: AOC представя29″UWHD 21:9 дизайнерски монитор



Специалистът при дисплеите AOC пуска на пазара необикновения, супер широк, 73.7 см (29“) PC монитор myMulti-Play с 21:9 Cinemascope формат. Насочен към кино ентусиастите и
взискателните офис потребители, този монитор с LED подсветка (с моделно име: q2963Pm) покорява със зашеметяващата си UWHD резолюция от 2560 x 1080 пиксела, която позволява гледане на филми в Cinemascope формат, без досадните черни ленти в горната и долната част на екрана.MHL съвместимият myMulti-Play предлага дългоочаквано място в повече за офис приложения – идеално за сравняване на документи един до друг и използване на множество прозорци по едно и също време.


Ултраширока картина от няколко източника:
Повече от 2.7 милиона пиксела на екран с диагонал от 73.7 cm (29″):  myMulti-Playпредлагат усещане за истинско кино в съотношение 21:9, както и практично разширение на обичайното място на десктопа. Моделът поддържа различни източници на сигнал, като BluRay плеър или компютър, които могат да бързат свързани едновременно.
Върхова дисплейна технология като на живо: 
Снабден с безупречна, супер тънка рамка, myMulti-Playизползва IPS панел от висок клас за изключително широки видими ъгли и изключителна точност на предаване на цветовете. Моделът от линията Style предлага динамичен контраст от 50,000,000:1 (типичен контраст: 1000:1) при зрителни ъгли от 178° и по вертикала, и по хоризонтала. В комбинация с250 cd/m2яркост и време за реакция от само 5 ms, q2963Pm осигурява кристално ясни изображения и цветове, които със сигурност впечатляват.

Талант във връзките:
Благодарение на вградения MHL конектор, Android потребителите могат директно да закачат техните съвместими устройства към монитора, което позволява изобразяване на съдържание от смартфона или таблета на 29-инчовия (73.7 cm) супер широк екран, като същевременно мобилните устройства биват зареждани. Освен това, AOC са снабдили myMulti-Playс HDCP-съвместим HDMI порт, както и с DVI-D и D-Sub конектори плюс два DisplayPort-а. Вградените говорители ще помогнат за избягването на кабелната плетеница в офиса, с което отпада нуждата от свързване на външни озвучителни тела. q2963Pm е съвместим с VESA стойките за стена със 100 мм разстояние между отворите.

Зелена технология:
Използванетото на най-новата LED подсветка прави q2963Pm много енергийно ефективен при само 26 W консумация в работен режим (0.5 W в режим на покой), с което лесно покрива стриктните изизсквания на стандарти като Energy Star 5.0.
Интелигентен софтуер:
Подобно на много други свои монитори, AOC снабдяваmyMulti-Play с множество софтуерни решения. Eco режимът и e-Saver програмите помагат за по-нататъшно пестене на енергия чрез настройка на силата на LED подсветката в зависимост от околната светлина. Систематаi-Menu позволява мониторът да бъде настройван удобно с мишката. Софтуерът Screen+ разделя огромния 73.7 см (29″) десктоп на различни практични пана, които са достъпни посредством шорткъти.

Надежден сервиз:
AOC предлага 3-годишна гаранция за q2963Pm, включително замяна на място.
Необичайният myMulti-Play вече е наличен на пазарите в Европа на препоръчителна крайна цена от 999 лв. сДДС.
--------
За AOC:

AOC е една от световните топ марки на пазара на монитори. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и предлагането на иновативни продукти на конкурентни цени са причините много потребители и дистрибутори да се доверят на AOC. Изключително широкият обхват от компютърни дисплеи печели на марката множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD в света. www.aoc-europe.com
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар