Translate

понеделник, 15 април 2013 г.

Кучето Жулик-милионер

Началото на тази история е  през 2007 година, когато в беларуското село Будочка, област Могилево идва да живее американският гражданин Джон Федоров.
По произход той е от Беларус. По време на Втората световна война Федоров попада в плен на германците, а малко по-късно емигрира в Щатите.
Пристигайки в селото той вижда кучето Жулик (Мошеник) на семейство Потапови, което много му напомня за неговото любимо куче на име Валет, издъхнало през 1950 година .
Федоров заявява категорично, че след настъпването на смъртта му, наследник на неговото имущество ще стане Жулик.
Към днешна дата, кученцето е наследник на 933.7 хиляди долара, които се съхраняват в специално създаден за целта фонд, върху който се осъществява строг контрол от няколко адвокати от американски произход.
Според последното желание на Фьодоров кучето се радва на собствена стая със специално Жулик има право да пътува веднъж в годината до някоя страна, която кучето ще избере като я посочи с муцуната си на картата. Четириногото ще пътува за първи път през юли, а собственикът му Василий Потапов се надява то да посочи Париж.
отопление, с голямо легло, плазмен телевизор, балансирано хранене, включващо не по-малко от половин килограм месо три пъти на ден, разходки на свеж въздух и къпане два пъти дневно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар