Translate

понеделник, 8 април 2013 г.

Най-голямото медицинско кариерно изложение е отново в България

MedPharm Careers е най-голямото по рода си медицинско изложение за търсене на работа в Европа, където стотици здравни специалисти намират възможности за развитие на тяхната професионална кариера.   
Тази година пролетното издание на  изложението ще се проведе в 16 европейски страни: Португалия, Испания, Италия, България, Румъния, Полша, Словакия, Чехия, Унгария, Естония, Литва, Латвия, Словения, Хърватска, Сърбия и Гърция. 
Българските здравни специалисти могат да посетят изложенията в Пловдив на 13-ти април, в София на 14-ти април и във Варна на 16-ти април.
Това което отличава MedPharm Careers от други подобни изложения е присъствието на най-големите и най-известни медицински компании, предлагащи най-добрите условия за работа и атрактивни стартови заплати. Компаниите съдействат за оформянето на  всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерното развитие на всеки един кандидат. В тазгодишното издание на форума ще участват медицински фирми и представители на болници от Германия, Великобритания, Холандия, Швейцария, Скандинавските страни, Франция, Ирландия, Белгия и България.
 Програмата на изложенията включва и семинари, лекции и симпозиуми за кариерно развитие в сферта на здравеопазването, а също така и курсове по медицински английски.
Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на: http://www.medpharmjobs.com/fairs/BG

Няма коментари:

Публикуване на коментар