Translate

сряда, 10 април 2013 г.

Скорост и адреналин за четирима от клиентите на мол Галерия Бургас

Скоростно ще бъде лятото на 2013г. за четирима от посетителите на мол Галерия Бургас. Вече са ясни победителите от играта „Спечели скутер Peugeot”. Определени чрез жребий са новите собственици на бързите и икономични возила от престижната марка.
Късметлиите, които ще преборват летните горещини, пришпорвайки едни от най-модерните скутери, са Диан Симеонов, Иван Стефанов, Николай Станчев и Таня Пеева.
Единствената жена, станала избраница на съдбата в тази игра, бе и най-колоритната сред победителите. Шейсет и пет годишната Таня с вълнение разглеждаше новата си придобивка, но през смях отказа да издаде дали тя ще подкара скутера или ще го отстъпи на близък човек. Друг от наградените - Диан Симеонов, спечели скутера си само седмица преди деветнайстия си рожден ден. „Месецът ми започна отлично с този невероятен подарък от мол Галерия Бургас. Чувствам се абсолютен късметлия!”, не скри щастието си рожденикът. 36-годишният Николай Станчев пък обеща да щурмува морските курорти и всички- от Свети Влас до Резово- да го видят с аксесоара на две гуми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар