Translate

неделя, 7 април 2013 г.

Шуслеровите соли определят човек, какъв тип е


Йонният градиент се нормализира с възстановяване балансът в човешкото тяло. А липсата на Шуслеровите соли определят какъв тип  човек е.
Липсата на Шуслерова сол №1 (калциев флуорид) говори, че този пит хора са големи материалисти, които все "тичат", за достигане на материалното  като цел.
Тези, които нямат №2  (калциев фосфат) пък са тревожни, страхливи, постоянно неудовлетворени.
При недостиг на №4 (калиев хлорид) хората са много привързани към семейството си, изключително чувствителни и хронично тревожни.
Отсъствието на №5 (калиев фосфат) обуславя стресът, мозъчната умора, безсънието , а също така и свръхактивния  мозък.
Този, който се нуждае от №7 (магнезиев фосфат) е резервиран, преглъща всичко, пази емоциите за себе си, не комуникира, не извежда стресът навън.
Лишените от №8 (натриев хлорид) са тъжни, нещастни, меланхолични, много лесно обидчиви и никога не са щастливи, каквото и да правят.
Нуждаещите се от №10  (натриев сулфат) са в депресии от загубите в живота и тази "несмеляема" тъга бавно и методично уврежда щитовидната им жлеза.
С липсващ № 11 (силициев диоксид) са нестабилните, крехките, деликатните хора. тези, които са чувствителни към критики и които са много впечатлителни и нерешителни.
Всички тези характеристики на човешката личност могат съзнателно да бъдат променени с нужните корекции.
За комбинациите на Шуслеровите соли, за техния начин на прием може да намерите повече информация на сайта:
http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/index.html






Няма коментари:

Публикуване на коментар