Translate

понеделник, 8 април 2013 г.

Да излекуваме България за един ден



България си предписа антибиотици и слабителни, като решение за изход от кризата




Преди повече от 2 седмици, по повод 1 април, 2013, националният здравен портал www.framar.bg реши да предизвика аудиторията си и да попита за мнението и по въпрос, който вълнува всички нас, а именно: Как да излекуваме/подобрим състоянието на България.
Днес,  десет дни след началото на "анкетата с усмивка", резултатите са повече от показателни:
-37% избират Антибиотиците като средство с което е време да премахнем вредните бактерии и болестотворни организми.
-35% посочват Слабителните, тъй като явно се нуждаем от ново начало, от прочистване/изхвърляне на всичко старо.
Показателно е, че  българското общество в 72% обаче е склонно да подкрепи радикалните мерки, за да се решат окончателно вечните ни проблеми, както и да се избавим от неподходящото съдържание вътре в нас, което явно доста ни тормози и ни създава дискомфортни проблеми.
Успокоителните, се предпочитат от 11%, тъй като ни е нужно  само хладнокръвие и търпение, с всичко друго ще се справим. Но резултатите са категорични, че хладнокръвните оптимисти са само 12%.


8% от анкетираните се нуждаят от сънотворни, за да заспят, защото нещата са много зле и да се  събудят, но едва  след кризата. Това е мнението явно на тези, които не знаят накъде да поемат или кого да подкрепят като политическа сила в предстоящите избори.
Едва 6%  са на мнение, че ни е нужно малко козметика – "нищо ни няма, само малко самочувствие ни трябва, да позамажем бакиите".
 --------

http://static.framar.bg/filestore/anketa_framar_kriza.jpg



www.framar.bg






Няма коментари:

Публикуване на коментар