Translate

понеделник, 15 април 2013 г.

Максим Бехар: Лобирането лесно излиза наяве

Депутатската професия е такава, че много лесно лобирането може да излезе и да стане публично, заяви PR експертът Максим Бехар пред Нова българска телевизия.
Според него много лесно може да се види, че някой лобира, примерно да не се забрани
тютюнопушенето в заведенията.
Експертът смята, че за да се изберат най-подходящите народни представители трябва да има специална процедура, по която да се види дали кандидатите за депутати имат някакви зависимости и дали нещо ги притеснява. Нещо, което са скрили, дали са етични и почтени.
„Трябва да се види един човек, какви способности има. Защото ако няма способности, а е много активен от парламентарната трибуна, по медии е т.н., тогава може да скапе всичко. Но ако един човек има способности и се знае, че той може да върши работа, тогава бих гласувал за него”, каза PR експертът.
"99% от политическите партии в общи линии не се различават грандиозно и нямат разлика в идеите. Като се махнат тези гласове за национализация на енергодружествата и някои други такива абсурдни тези. Всички сме за пазарна икономика. Всички сме за по-голяма социална сигурност или социално равновесие сред хората", каза още експертът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар