Translate

понеделник, 10 юни 2013 г.

На 15 юни ще се състои шестата поред среща от школата за родители „Как да пораснем заедно“



Събитието е от 11:00 ч. в зоната за хранене на Сердика център.  Инициативата е съвместен проект на Fine Line, Rozali.com и Сердика Център за родители на деца от 1 до 7 годишна възраст. Лектор ще бъде популярният експерт на Fine Line, психологът Ирина Димова, която този път ще разкрие тайната за преодоляването на конфликтите в семейството. Темата отново е изключително актуална и много важна за хармонията във всеки дом: „Детето и конфликтите между родителите.“ 
В презентацията си тя ще засегне проблеми като раздяла или развод между родителите, наличие или влияние на трети лица в дома, насилие или престъпност в семейството, коалициите между родител и дете, недооцененият партньор като родител, ролята на родителя и неговата реакция към различни житейски ситуации, родителите-насилници и родителите-жертви в семейството и др.

Школата за родители ще продължи веднъж месечно до края на годината с различни лекции по актуални теми представени от експерти в различни области за съвременното отглеждане на децата. Всяка трета събота, между 11:00 и 13:00 часа, желаещите ще може да разширят познанията си за най-предизвикателната функция на човека – родителството. А темите на всяка среща са свързани с пълноценното физическо и психическо развитие на детето, включително изграждането на неговата самоувереност, възможността да общува с другите, да се храни правилно, да се предпазва от болести и други неблагоприятни фактори – да гради самò своя здравословен и пълноценен начин на живот.
Тези прояви се осъществява с любезното съдействие на Сердика Център като домакин и медийното партньорство на най-големия женски портал Розали (www.rozali.com).



Няма коментари:

Публикуване на коментар