Translate

вторник, 11 юни 2013 г.

БТПП награди ученици от Националната финансово-стопанска гимназия



В продължение на честванията по повод 100-годишнината на Националната финансово-стопанска гимназия (НФСГ), главният секретар на БТПП Васил Тодоров връчи наградите на победителите в конкурса на теми: „Визия за по-добро представяне на БТПП в интернет
пространството“ и „Програма за младежка заетост,“ обявен от Палатата. Тодоров подчерта, че усилията на всички, в т.ч. и на БТПП, са насочени към насърчаване и създаване на условия младите хора да останат в България и да работят за просперитета на нашата държава.Разработените проекти са с практическа насоченост, с възможности за реално изпълнение и с ясна финансова обосновка за тяхната реализация. Участниците в конкурса показаха завидна подготовка както в икономическите дисциплини и предприемачеството, така и в съвременните информационни технологии.
С предметна награда и Почетен диплом бяха наградени:
Първо място - Светлана Янкова и Иван Иванов - за разработване на идеен проект „Платформа за младежка заетост”;
Второ място - Александър Проданов, Венислав Иванов и Грета Кънчева - за разработване на идеен проект „Визия за по-добро представяне на БТПП в интернет пространството“;
Трето място - Мартина Манаскова, Иванета Страшимирова и Стефан Пъневски - за разработване на идеен проект „Визия за по-добро представяне  на БТПП в интернет пространството”.
С Почетен диплом за участие в дискусионен форум, подготовка на презентация и изнасяне на доклад “Икономическата среда – фактор за обучението и реализацията на младите хора в България” бяха наградени и учениците Александър Чорбаджийски, Елена Косева, Илона Ангелова, Ралица Ризова и Мартин Петров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар