Translate

четвъртък, 6 юни 2013 г.

Катаржина Естейт подгря старта на морския летен сезон с две партита



Новата реколта бели вина на „Катаржина Естейт” дадоха старт на летните партита на родното Черномори
Качествените вина на „Катаржина Естейт” ще бъдат хит за гостите на летните барове и заведения, тъй като виното се превръща в модна напитка сред младите хора.

Бизнесът и парти елитът у нас отпразнуваха стилно предстоящия летен сезон в елегантния ресторант Глория Мар на Свети Влас. Гостите се насладиха, както на отбрани морски ястия, приготвени от топ-ресторанта и невероятните ели вина и розета на „Катаржина Естейт”, реколта 2012 - Contemplations Chardonnay, Smaraida, Le Voyage, Les Fleurs, Les Amandiers. Les Nuits Blanches,  Le Rose, така и на впечатляващо танцово шоу „Клеопатра”.
Биляна Йотовска взе дъха на всички гости на второто парти на „Катаржина Естейт”* в хитовия крайбрежен бар „Бедрум”.
Красивите тела на момичетата от „Сикрет гардън шоу”, придружени от атлетичните гост –тонцьори от Румъния, впечатлиха публиката с акробатични номера и шеметни танци, в които елегатно бяха вплетени бутилки вина на избата.
На брега на яхтеното пристанище, класа и стил демонстрира родния елит, посрещан от Цветелина Николова, Управител на
Катаржина Естейт и една от най-успешните жени мениджъри.
Бляскавото парти бе уважено от Любен Дилов-син, Ирен Онтева, Гери Ташкова, Биляна Тончева, Елена Иванова, председател на управителния съвет на Съюза на собствениците”, Слънчев бряг и представители от модните среди.
За доброто настроение на гостите се погрижиха още и момичетата от формация „ Хипнотик” и зарадваха ценителите на хубавото вино с пиеса на струнния квартет „ Либертанго”.
Качествените вина на „Катаржина Естейт” ще бъдат хит за гостите на летните барове и заведения, тъй като виното се превръща в модна напитка сред младите хора. За изминалата 2012 година, избата бележи висок ръст в своите продажби. За всички почитатели на нейните вина, тази година ще ги изненада и с нови.
 -------
*Катаржина Естейт е една от най-награждаваните български изби на международната винена сцена. Гордост за избата е високата оценка на Робърт Паркър, най-влиятелният дегустатор и оценител на вина, който даде 91 точки и определи за „изключително вино” Katarzyna Rezerva 2008-2009 година.
През настоящата година избата е представила страната ни с изключителните си вина на най-престижните винени конкурси от рода на Vinalies International Paris, където Encore Malbec, 2011 получи сребърно отличие, а на Chardonnay du Monde France виното Les Fleurs – Chardonnay, 2011 пък бе наградено със сребърен медал.
Безспорните качества на Le Voyage – Cabernet Franc& Syrah бяха оценени с двоен златен медал, а Encore Syrah, 2011 – със златен на China Wine& Spirit  Awards - най-големия и престижен винен конкурс в Китай. Това са единствените награди в света, създадени специално за пазара в Китай и изцяло фокусирани върху предпочитанията на потребителя.
Безспорните качества на Le Voyage - Cabernet Franc & Syrah,2011 бяха отличени с двоен златен медал, Encore Syrah, 2011- златен медал и QM и QM Gold, 2011 - сребърни.Катаржина Естейт се намира в един от най-благодатните райони за отглеждане на лозя в България и Европа.
Избата е разположена в най-южната част на България, на 2 км от с. Мезек и на около 7 км от Свиленград, в подножието на Източните Родопи- в района с най-продължително слънчево греене, като през вегетационния период температурната сума достига
4000° C.
Местността е хълмиста, много живописна и все още прелестно дива. В различните части на имението почвите са лесивирани канелени горски (Chromic luvisol), излужени канелени горски (Eutric cambisol) и рендзини (Rendzina).Климатът е умереноконтинентален, със силно средиземноморско влияние.
Благоприятните условия за развитие на реколтите, правят вината на Катаржина все по-добри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар