Translate

понеделник, 10 юни 2013 г.

За свежестта на кожа са необходими перманентни грижи



Свежата кожа не е въпрос на еднократна процедура, необходими са постоянни грижи и превенция. До 20-ата година тя се справя без нищо специално, тъй като обмяната на веществата при здравия човек е перфектна. В следващите 5 години обмяната обаче се забавя, но организмът все пак я компенсира. След това обаче започва разтягането и увисването на кожата. За да противодействаме на този процесс вече се налага планира, за следващите 10-20 г.
от живота ни, с помощта на дерматолог, обяснява д-р Сияна Живкова. Но това не означава, че трябва да сме предубедени, трябва да сме информирани, казва специалистът.
Нова тенденция е при корекциите да се използва само една ампула. Препълването, което личи, не е проява на професионализъм. С една ампула, специалистът може да направи чудеса. Поставена в 1-2-3 точки или векторно в “долината на сълзите” умората изчезва, скулите се повдигат, погледът се отваря… Имаме long-lasting eфект, който е естествен и се вижда след три месеца, и това също е част от идеята при новите разкрасителни процедури, казва д-р Живкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар