Translate

вторник, 4 юни 2013 г.

Garnier Olia – революция в боите за коса


Първата трайна боя за коса без амоняк с концентрирани масла превръща приготвянето й в приятно преживяване
Garnier Olia преоткрива боядисването в домашни условия


Водени от желанието си да помогнат на жените, които искат да променят или поддържат цвета на косата си, изследователските екипи на Garnier превръщат боядисването в приятно изживяване. Това е магията на Garnier Olia - емоции и удоволствие за траен, наситен цвят, съчетани с бърз и дълготраен резултат и идеално покритие на посивелите коси.
Новата боя за коса Garnier Olia е поредната и най-голяма иновация на Garnier, създадена върху силната база на концентрираните масла (сред крем-боите на масовия пазар) и технологията ODS. Почитателките на марката могат да избират между 21 нюанса на живи, наситени, плътни и ослепителни цветове.
Иновативната технология ODS досега е използвана само при професионалните продукти за боядисване в салоните за красота, но днес Garnier дава на жените невероятната възможност да се възползват от нея и в домашни условия.
Garnier Olia не съдържа амоняк, а за създаването й са извлечени етерични масла от камелия, слънчоглед, страстно цвете и ливадина.
Данните от проведени потребителски тестове недвусмислено показват, че маслата не само подхранват косата, но и спомагат за максималното проникване на боята в корените и по цялата дължина на косъма, без да го раздуват като оцветяването на косата е хомогенно и равномерно. Извлечените етери повишават нивото на алкалните вещества в косата и водят до 35% по-мека и с по-силен блясък коса.
„Крайната ни цел е, клиентите да превърнат боядисването в приятно изживяване, дори и в домашни условия, след което косата да е много по-красива отпреди.В последно време се наблюдава голям напредък – косата е здрава и лъскава, но остават неприятната миризма на амоняк и раздразнението на кожата. Решението е в системата ODS за придаване на цвят чрез нова формула, базирана на масла. Това поставя началото на една цяла нова ера при боите за коса, което означава, че амонякът, с острата му миризма, вече е в историята, а косата е с повишена сила на цвета, осезаемо по-здрава и лъскава”, заявява Патрисия Пино, директор научни комуникации на изследователско-иновационния отдел в LOreal.
Приготвянето на първата трайна боя за коса без амоняк с концентрирани масла е наистина приятно преживяване, тъй като тя осигурява оптимален комфорт на скалпа-значителни по-малко са щипането и сърбежа. Кремовете се смесват бързо и лесно, превръщайки се в невероятна хомогенна, кадифена консистенция. Благодарение на уникалната кремообразна текстура боята наподобява козметичен крем-плътен и нежен. А миризмата на амоняк е заменена от фин, деликатен и женствен аромат с леки плодови нотки на лайм, ананас, ябълка и круша, допълнени с елементи на дива роза, жасмин, гардения, пачули и др. Боята се нанася изключително лесно – не капе, не тече, защото сместа наподобява маска за коса.
Garnier Olia вече е на българския пазар.
------
Позабавих публикацията, защото исках да се убедя лично в горе написаното от мен. Гледайки сега косата си изпитвам истинско удоволствие и радост, че толкова лесно постигнах такъв невероятен ефект-лъскав косъм и равномерен, плътен цвят. Наистина истинска наслада за сетивата...
Специалистите са единодушни, че боите се нанасят на суха, немита коса (поне два дни от измиването и трябва да има задължително) започвайки от зад на горе към върха на главата.Това се прави, защото горната част на главата непрекъснато е изложена на всякакви атмосферни влияния и косата там най-бързо изсветлява. При първо боядисване с 
Garnier Olia общото време на изчакване е само 30 мин..Боята се нанася равномерно по цялата коса, без първо да се боядисват корените,а след известно време да се покрива със сместа и останалата част от нея. Накрая косата се масажира с ръце. След качественото и изплакване, до потичане на чиста вода, се нанася от балсама, който е в кутията с боята и се оставя той  да подейства няколко минути.Накрая косата се изплаква отново.

Няма коментари:

Публикуване на коментар