Translate

вторник, 25 юни 2013 г.

Френската марка Mixa, експерт по чувствителната кожа, вече е и на българския пазар



Мисията на Mixa е запази комфорта на чувствителната кожа на своите потребители



Френската марка Mixa** е най-новият член в семейството на LОreal в България. Мисията на Mixa е запази комфорта на чувствителната кожа на своите потребители.
Основен принцип при разработването на всички продукти на наложилата се като експерт по чувствителната кожа марка, ефикасността без раздразнения, вече се предлагат и на родния пазар.
Активните съставки в продуктите за почистване, лице, тяло и грижа за бебето са научно тествани, формулите не съдържат алкохол, парабени и оцветители*, не дразнят кожата и спомагат за поддържането на здравословен вид.
Сред козметичните продукти на Mixa, които утвърждават марката в експерт по чувствителната кожа, задължително трябва да споменем четири звездни иновативни продукта – първото мляко с маслени агенти за отстраняване на грим, което почиства кожата без триене; първият продукт грижа за лице срещу зачервяване със Colour Correction (CC); възстановяващият и подхранващ балсам за тяло против сърбеж и бебешкия мицеларен шампоан.
Съотношението между отлично качество и достъпна цена превръщат Mixa в една от най-успешните марки, високо почитани от жените - не само във Франция, но и извън пределите и.
Посланик на Mixa, през последните 16 години, е френският супер модел Естел Лефебюр, която е в „Топ 10 на световните супермодели” и е неразделна част от френската култура. Mixa я избира за заради нейната порцеланова, но чувствителна кожа, равномерен тен, красота и непринуденост, все характеристики, които са истинско отражение на ценностите на марката.
Към момента Лефебюр държи рекорда във Франция за най-голям брой корици на списание Elle. Така през последните 16 години Естел е красивото и живо доказателство за ефикасността на козметичните продукти Mixa, които тя използва както за своята чувствителна кожа, така и за трите си деца.
------
*с изключение на съдържащите се в двата продукта против зачервяване за подобряване ефекта върху тена на лицето
-----
**Mixa е създадена през 1924 година във Франция. Има фармацевтичен произход и първоначално е представена в аптеките. В ранните си години марката е била фокусирана в грижата за бебешката кожа. С развитието си Mixa се специализира в продукти за чувствителната кожа, която днес създава дискомфорт при почти всяка втора жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар