Translate

сряда, 12 юни 2013 г.

Sony представиха новите си модели VAIO-VAIO® Duo 13, уникален хибрид с дизайн SurfSlider™ и цифрова писалка



Специална конструкция позволява лесно и бързо преминаване от таблет в компютър и обратно

VAIO® Duo 13 от Sony е тънък, лек хибриден Ultrabook™ с 33.7см (13.3-инчов) екран, създаден за да развихри въображението ви. Дали ще пишете с вградената пълноразмерната клавиатура с подсветка, на чувствителния сензорен екран на ръка, или и двете-изборът е ваш.
Ултрабукът се отличава с уникален SurfSlider™ дизайн, който безпроблемно го трансформира от таблет в компютър и обратно. С удобната, чувствителна на натиск цифрова писалка може да рисувате, скицирате или да записвате на ръка. За удобството ви отстрани на лаптопа има специално място за нейното прикрепване. Откачането и от поставката автоматично задейства ”NoteAnytimefor VAIO”( за моментално записване) т. е. в този малък модул има сензор, който при вдигане на писалката автоматично зарежда напр. любимата ви програма за рисуване, ако сте я задали предварително.
При VAIO® Duo 13 вие нямате нужда от въвеждане на парола при стартиране - функцията за разпознаване на лицето моментално ще разпознае, че това сте вие и ще ви даде достъп.
Моделът се отличава с 8-мегапискелова задна камера с автофокус и „Exmor RS™ for PC” сензор за ярки и детайлни снимки.
С вграденото „CamScanner” приложение вие изчиствате изображения, изправяйки наклонените ъгли, за да се осигури правилната позиция на снимките или на сканирания текст. Прехвърляйки изображенията в „NoteAnytimefor VAIO” пъкможе да ги редактирате и коментирате, като ползвате цифровата писалка. А ако качите резултатите от своя труд в облака моментално ги споделяте с колеги или приятели.
Комбинацията TRILUMINOS® дисплей за мобилни устройства с Full HD екран и технологията за супер резолюция на Sony- X-Reality™, разширява творческата палитра с жива, богата гама цветове и осигурява несравним по реалност образ, благодарение на опита на Sony, натрупан с телевизорите BRAVIA. СъщевременноX-Reality™ за мобилни устройства анализира всяко
изображение и възстановява липсващи пиксели, за да оптимизира качеството и да предостави ясни и контрастни видеоклипове.
Тези дисплей технологии комбинирани с режим ClearAudio+ за подобряване на звука, ви предлагат аудио-визуално изживяване без аналог на пазара, като ви позволява да се наслаждават на перфектна чистота и представяне.
Благодарение на вградената технология за мобилен 3G или LTE интернет достъп лесно може да проверявате пощата си или да се включвате във видео конференции, дори да няма Wi-Fi наблизо. Wi-Fi рутерът, захранван от мрежата, превръща Ethernet връзката във ваша собствена интернет точка. Свържете безжично до пет смартфона или таблета наведнъж и така всичките ви устройства могат да споделят сигнала и да бъдат онлайн.
Чрез иновативната технология “Винаги свързан” ще останете онлайн, дори лаптопа да е в режим  Standby като продължи да ви информира за нови имейли или новости от социалните мрежи, а за по-малко от секунда VAIO®Duo 13 влиза отново в активен режим за.
С изключително икономичния си режим осигурява най-дълъг живот на батерията в сравнение с всеки друг ултрабук до 15 часа работа.
Новият VAIO®Duo 13 от Sony ще бъде наличен на българския пазар от края на юни.
-------
VAIO®Duo13: основни функции и характеристики



Модел
VAIO® Duo 13
Процесор
Intel® Core™ i5-4200U сIntel® TurboBoost Technology
Операционна система
Windows 8
Памет
4GB LPDDR3 1600MHz SDRAM
Диск
128GB SSD
Екран
33.7 см (13.3 инча) TRILUMINOS дисплей за мобилни устройства;X-Reality™ за мобилни устройства; Full HD (1920x1080); сензорен
Видеокарта
Intel® HD Graphics 4400
Други
WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth®Ver. 4.0 + HS; USB 3.0 (x1), USB 3.0 с USB зареждащ порт (x1); HDMI изход; MemoryStickDuo/SD комбиниран слот за карта памет; стерео високоговорители; 8-мегапикселова камера с автофокус и ‘ExmorRSfor PC’ сензор; Full-HD предна камера с ‘Exmor Rfor PC’ (2.07-мегапиксела); Мобилен широколентов модул(LTE или HSPA+, UMTS, EDGE/GPRS);Сензори (NFC, GPS, Accelerometer, Gyro, DigitalCompass); цифрова писалка; HDMI към VGA адаптер; AC захранванEthernetзаWi-Fi рутер
РазмериДxВxШ
Приблизително330 мм x 19.5 мм x 210 мм
Тегло
Приблизително1.35 кг (със стандартна батерия)

Няма коментари:

Публикуване на коментар