Translate

сряда, 24 юли 2013 г.

Стартира риалити проектът "Мис България 2013"



В ефира на ТВ 7 зрителите ще опознаят претендентките за бъдещата Мис България 2013.
Шоуто, което събира за пръв път на едно място представители само на един пол, покани в първия си лайф десет от претендентки за короната да влязат в луксозния Дворец, който ще е техен дом идния месец.
Водещите Кирил Ефремов и Камелия обаче бяха подготвили изненада за красавиците още на старта.
Оказа се че не всички ще могат да живеят в лукс и половината момичета ще трябва да влязат в най- мрачното кътче на Замъка – Тъмницата.
Първи по пътя към Двореца тръгнаха скандалната варненка Звезделина Иванова и бившата фолк певица Миглена, позната в музикалните среди като Никол.
Посочените като най-опитните във формата участнички нямаха много време да се почувстват като принцеси в красивия си Замък и трябваше бързо да влязат в Огледалната стая със задача. Те двете трябваше да решат кои от претенденките да им правят компания в Замъка и кои да хвърлят в Тъмницата.
Очаквано още с първото препятствие веднага се създаде напрежение и скандалите не закъсняха.
Техен инициатор беше третата влязла претендентка – Пенка Георгиева.Ромката от Ботевград си създаде врагове още в първите минути с провокативната си визитка и демонстрацията на безкрайно самочувствие.
Тя не се посвени да признае в живото студио, че има 58-годишен спонсор, който задоволява всяка нейна прищявка.Оказа се, че още на кастингите Пенка се е скарала с доста от момичетата, едно от които е Емел.

С появата на туркинята Емел Звезделина и Миглена трябваше да вземат първия си труден избор и да решат дали Пенка или Емел да поемат към Тъмницата.
Двете тарторки веднага пратиха Пенка към Тъмницата и реакцията й не закъсня. Тя веднага съзря опит останалите да се отърват от „яката й конкуренция”.
Нанси Карабойчева е гадже на волейболния национал Добромир Димитров и с усмивка признава, че живее с родителите си във ферма в село Юнаците, където се грижи за животни и отглежда зеленчуци. Даниела Неделчева пък не скри, че е дистанцирана, мрази клюки и трудно се вписва в женска компания. Може би това наклони везните срещу нея и тя пое към Тъмницата при Пенка, докато Нанси се настани на меките дивани в Двореца.
Франсин, чийто баща е от Конго, очарова Звезделина и Миглена с ведрия си характер и усмивка и те избраха именно тя да обитава Двореца. В Тъмницата пък замина най-високата претендентка, с най-дългите крака – бившата волейболистка Мелиса Бъчварова.
Най-трудното решение за двете „домакини” на Двореца разбира се дойде в края, когато беше поканена да влезе голямата изненада на старта на „Мис България 2013” – близначките Моника и Вероника от Русе. Двете дами ще се състезават като една и по регламент не може да се делят.
Изненадващо Звезди и Миглена пратиха Моника и Вероника в луксозния замък и по собствена воля се запътиха към най-нежеланото място в имението, където ги очакваше обидената Пенка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар