Translate

вторник, 2 юли 2013 г.

AOC представи 144 Hz гейминг монитор в България


Разработен от геймъри за геймъри: чисто новия 61 cm (24″) Full HD монитор е създаден за върховно зрително изживяване в игрите. Моделът g2460Pqu беше представен за първи път на тазгодишния CeBIT, но вече се състоя и официалната му премиера в България.Той предлага честота на опресняване от 144 Hz и ултра кратко време за реакция на пикселите от само една милисекунда, което осигурява игрово преживяване в реално време без накъсване на картината. Предлаганият от монитора набор от конектори и неговата ергономия могат да служат за пример и не оставят несбъднати желания – дори за най-взискателните геймъри.
Мартин Кадинов от Гейминг Ентъртейнмънт развенча митовете за хората, обсебени от компютърните игри. По думите му геймингът е социална дейност, защото потребителите играят в мрежа помежду си все повече и по този начин общуват.
Хората, които се интересуват от този спорт/хоби са мъже и жени (все още с превес на мъжете), майки, които следят последните тенденции заради децата си и които се забавляват, прекарвайки голяма част от времето си в социалната мрежа FB, където се наслаждават на множество социални игри, състезавайки се срещу резултатите, постигнати от техните приятели.
„AOC в момента е най-конкурентната марка на пазара в България в съотношение цена качество“, каза Мартин Лечев, търговски директор на AOC за България, Македония и Албания.
AOC официално представени още и моделите AOC 29″ UWHD 21:9 дизайнерски монитор - необикновен, супер широк, 73.7 см (29“) PC монитор myMulti-Play с 21:9 Cinemascope формат. Насочен към кино ентусиастите и взискателните офис потребители, този монитор с LED подсветка (с моделно име: q2963Pm) покорява със зашеметяващата си UWHD резолюция от 2560 x 1080 пиксела.
Моделът с триизмерна технология FPR, 68,6-сантиметров (27″) диагонал на екрана и тънък като бръснач корпус: d2757Ph е идеалният избор за онези, които искат атрактивен дисплей, перфектен за 3D игри и филми. 2D съдържанието може също така лесно да бъде конвертирано в 3D изображения. Високото качество на картината се допълва от висококласен 3D панел и съотношение на статичния контраст от 1000:1.

Няма коментари:

Публикуване на коментар