Translate

сряда, 24 юли 2013 г.

Джулиана Гани грабна тази година титлата "Мис Силикон"



Магда и Красьо Черния в журито на Bedroom Beach



За пета поредна година на Bedroom Beach красавици с всевъзможни подобрения във физиката си се състезават в престижния конкурс- "Мис Силикон".
Тази година мотото на конкурса бе " Равни права за всички! ".
„Призоваваме всички да приемат различните. Ние смятаме, че никому не е нужно да обявяваме хомосексуалността, бисексуалността и транссексуалността за противоестествени и особено вредни, и да твърдим, че всяко противоестествено взаимоотношение между двата пола или между представители на един и същи пол представлява обезценяване на човешката личност", сподели Мариана Маринова, която е лицензиант на Мис Силикон. Мисис България 2007 смята, че е дълг на институциите да защитят правата на гражданите, тъй като все пак живеем в европейска държава.
Мис Естетик Колумбия, специално пристигна за конкурса на Bedroom Beach. Тя има корона от конкурс, който е аналог на родния -"Мис Силикон". Сред гостите бяха, както миските Елена Ангелова, Елеонора Манчева, Деси Гръблева, Галена Димова, така и Рапърът Устата и бившият футболист Даниел Боримиров.
Претендентките за титлата "Мис Силикон" дефилираха в уникалните модели бански костюми на Доника Анчева, дизайнер на Bedroom store. Мъжката част от публиката обаче се зарадва най-много, когато момичетата се появиха и топлес.
Изкусителките и тази година бяха оценявани от компетентно и колоритно жури. Тежката дума си казаха миските от предходните конкурси – Гергана Райчевска и Йоанна Христова, Ваня Тошева-екс съпруга на медийния бос Тошо Тошев, която предизвика небивал интерес сред присъстващите с перфектната си форма.
Фолк певицата Магда пък журираше под зоркия поглед на Красьо Черния и неговите гардове. Аздис Ран, която също беше в журито, като истинска ледена кралица пристигна с час закъснение.
В ожесточена напредвара с 13 тунинговани мацки, българката с екзотичното име Джулиана Гани грабна тази година титлата "Мис Силикон". Друга  родна хубавица със същото име - Джулиана Джейма, пристигна специално от Монте Карло за да покаже транссексуалните си прелести. Атрактивната гърла влезе в ролята на паднал ангел и обра овациите като танцува гола на пилон.
Голямата награда от 10 000 лева бе подсигурена от Aesthe Clinic на д-р Ильо Стоянов. Имаше и няколко специални награди. Победителката Джулиана Гани стана лице на Jewel skin clinic, а пък пластичният хирург д-р Зиад подари на силиконката от Колумбия спа уикенд и процедури в неговата клиника в Германия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар