Translate

сряда, 24 юли 2013 г.

На „Spirit of Burgas”с игра в социалната мрежа



Триа Сити Център разиграва безплатни билети за фестивала във Фейсбук

 
Уникална възможност на всеки да сподели емоциите на „Spirit of Burgas” дава Триа Сити Център – Бургас. Чрез атрактивна игра, която сама по себе си предизвиква интерес, всеки потребител на Фейсбук може да се окаже печеливш и да се сдобие с билет за най-вълнуващото лятно събитие.
Правилата на играта „Spirit of Burgas” са прости: участникът трябва да има регистрация във Facebook и да „стане фен“ на Facebook страницата na Tria City Center http://www.facebook.com/TriaCityCentreBurgas/app_168258133353649.  Необходимо е желаещият да участва в играта да даде достъп на играта до своя фейсбук профил и да посочи телефон за връзка.
Печелившият участник ще бъде избран в присъствието на нотариус, чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички участници, и неговото име ще бъдат обявено на специализираното приложение/таб на играта на 26.07.2013 г.  При тегленето на Наградата ще бъдат раздадени три билета за концертите на Spirit of Burgas.
Ако в рамките на един ден след обявяване на Печелившия Участник и неговото уведомяване няма отговор от него или той няма възможност да се възползва от Наградата в определения срок, се изтегля друг Печеливш Участник - отново чрез „томбола”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар