Translate

вторник, 13 август 2013 г.

Маги Алексиева – MEY -посланик на Fine Line


Младата българска изпълнителка Маги Алексиева – Mey стана новият посланик на Fine Line и на каузата на компанията – здравословния начин на живот.
 Fine Line се грижи също така за здравословното хранене и комфорта на Лорд Евгени Минчев фон Бул и на Мистър Англия 2011/2012, Роулънд Джонсън, когато е в България.
Първият официален посланик на каузата „Fine Line преди година бе Богдана Трифонова, водеща на сутрешния блок на БГ Радио „Стартер“ и позната също от телевизонния ефир в предишния сезон на „Часът на мама“.

„Мислим, че здравословният начин на живот може да бъде пресечна точка за съвсем различни по същността си хора. И сме на път да го докажем, все пак всички заедно работим за добра кауза.“ – сподели Гергана Вълова, собственик и визионер на Fine Line.

А Маги Алексиева – Mey каза-За мен здравословният начин на живот става все по-важен. Забелязала съм, че хората които се хранят добре и живеят умерено, обикновено са по-жизнени и по-щастливи. Отдавна търся тези хора, които да ми помогнат да живея по-добре и се радвам, че ги намерих в лицето на Fine Line. Ако човек обича и уважава себе си, трябва да се грижи добре както за духа, така и за тялото си. Когато разбрах, че съществува такава компания, много се зарадвах. Всеки всеки има нужда от healthy living. С цялата си същност съм ЗА това и смятам, че всеки трябва да се докосне до усещането да бъдеш ЗДРАВ и ЩАСТЛИВ! :)




Няма коментари:

Публикуване на коментар