Translate

събота, 26 октомври 2013 г.

Тоалетна хартия с 22-каратово злато



В Австралия бе пусната в продажба тоалетна хартия с 22-каратово злато, като цената на ролката е над 825 хиляди британски лири. Тя се произвежда от местната компания "Тойлет мен", съобщава в. "Дейли мейл".
Фирмата уточнява, че всеки, който пожелае да закупи нейните продукти, ще получи доставката лично, като в бонус ще получи и бутилка шампанско. За суперманиаците на тема злато се предлагат и капсули с 22-каратов златен прашец срещу 262 британски лири. Когато се погълнат, те украсяват екскрементите по неповторим начин с благородния метал.
Австралийската компания се вдъхновила за златната тоалетна хартия от опита на Дубай.
"Когато посетите това емирство, ще видите в скъпите хотели тоалетни дъски и държачи за тоалетна хартия от чисто злато, коментират от фирмата. Ние решихме да създадем и подобна тоалетна хартия. Нашият продукт е трипластов и в него са внедрени 22-каратови златни люспи. Той не служи за украшение, а е напълно използваем!".
На производителя му били нужни цели четири години, за да изготви едно руло. Но от фирмата са щастливи, че са сътворили най-скъпия продукт в този клас.
Засега обаче все още никой не е закупил скъпоценния хигиенен материал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар