Translate

сряда, 9 октомври 2013 г.

Arena Professiona с първи международен конкурс



Традиционният национален професионален форум за красота и здраве е познат на широката публика като „Арена на красотата“.Той ще се състои от 19 до 21 октомври в Интер Експо Център
По време на изложението ще се проведат три състезания – за ноктопластика, за грим и за СПА масаж. 
Новината е, че за пръв път в рамките на ArenaProfessional ще се проведе отворен за участие на балкански страни конкурс по изграждане и дизайн на нокти, за който вече има заявено участие от България, Гърция, Италия и Холандия.
Ще има изграждане от нейл дизайнерите на перманентен френски с гел (състезателен тип); изграждане на перманентен френски с акрил (състезателен тип);  пълна визия (фентъзи дизайн); рисунка (art painting) на 10 типси; 3D дизайн на10 типси; отборно състезание (Team Relay) и изграждане на перманентен френски с акрил (състезателен тип). 
Първият отворен нейл шампионат на Балканите има за цел както да затвърди позициите на нейл дизайнери участвали в аналогични състезания, така и да отвори вратите на начинаещите да направят своят дебют.Участвайки в GOLDFINGERS NAIL ARENA PROFESSIONAL „BALKAN“ нейл дизайнерите ще имат възможност да демонстрират своя почерк и да оставят следа в бюти историята.
На Arena Professional тази година ще се състои и първият самостоятелен конкурс по грим „First Make Up Competition Arena of Beauty“. Той ще стартира с надпревара в категория „Моден сценичен грим (Естетика)“.Българско и международно жури ще оценява работата на състезателите по тема „Революция“  - съвсем в контекста на революционните фешън линии, подчинени на модата от 30 години на миналия век. Професионалните гримьори ще могат за вземат участие и в специален коучинг по гримс актуалната тема „HD Make Up“ (Хай дефинишън грим).
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар