Translate

понеделник, 21 октомври 2013 г.

„Видатокс"- има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект


Куба е в световната десятка в борбата с рака и постига изключителни резултати и в момента. 
"Видатокс"  е натурален продукт от отрова на син скорпион, с който особено в последните години кубинската медицина постигна сериозен напредък в онкологията.
Той е първият в света задълбочено изследван и анализиран продукт, базиран на определен вид отрова на скорпиона от вида Rhopalurus junceus, съществуващ единствено на територията на няколко кубински провинции,  влияеща върху раковите клетки. Продуктът е помощно средство при облекчаване на болката и може да подобри клиничната картина, без значение какъв вид е раковото заболяване и в коя фаза от болестта се намира пациентът. С други думи е добър както в общото лечение , така и в палиативното.
Цената на един флакон е 275 лв. за 2-3 месеца като капките се приемат по определена схема.
"Видатокс" е плод на 15-годишен изследователски проект за определяне на характеристиките на синия скорпион, чиято отрова не е токсична, а има болкоуспокояващ и противовъзпалитлен ефект, и оценяване на неговите възможности, както за допълнителна помощ при злокачествения процес, така и за подпомагане и подобряване на качеството на живот на онкопациентите.
Негов вносител е фирма "Неогенезис-Б", търговската структура на фондация "Неогенезис", поясни Елена Банова, председател на фондацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар